Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Керівників економічно важливих підприємств призначатимуть на рівні Уряду

June 7, 2017

Затверджено Положення про Комітет із призначенням керівників особливо важливих для економіки підприємств.
Відбором кандидатур на таку посаду займеться Комітет із призначенням, який утворюється у складі голови і членів. Персональний склад Комітету із призначенням стверджує Мінекономрозвитку.
Комітет працює у формі засідань, на яких розглядає пропозиції та документи, представлені комісією при Комітеті, заслуховує претендентів на посаду керівника підприємства, товариства, претендентів на посаду незалежних членів і представників держави. Якщо претендент не може безпосередньо брати участь у засіданні Комітету, його кандидатуру розглянуть у режимі відеоконференції.
Рішення Комітету із призначенням приймаються шляхом таємного або заочного голосування простою більшістю голосів, оформляються протоколом, який підписує головуючий на засіданні.
Комітет із пропозиціями комісії розглядає на своєму засіданні кандидатури на посаду керівника підприємства, товариства і подані документи і за результатами розгляду приймає рішення про внесення Кабміну пропозицій щодо узгодження відібраної кандидатури претендента на посаду керівника підприємства, товариства. Міністр економрозвитку і торгівлі на підставі рішення Комітету не пізніше ніж через п'ять днів після його прийняття вносить Кабміну пропозиції щодо узгодження відібраної кандидатури.

Наказ Мінекономрозвитку від 05.05.17 р. № 667 набуде чинності із дня опублікування.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!