Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Рівненські бухгалтери ділились робочими проблемами на семінарі

June 25, 2014

Уже стало традицією щомісячно проводити засідання Клубу для бухгалтерів м. Рівного. Під час чергового засідання, що відбувся 18 червня на базі Рівненської обласної Федерації профспілок, слухачі дізналися про новини, що стосуються оподаткування.

Як завжди, питання зустрічі були дуже актуальними:

1. Останні зміни у податковому законодавстві.

2. Формування податкових витрат.

3. Питання щодо заповнення форми № 1ДФ.

4. Відпустки.

5. Судова практика щодо податкових перевірок.

6. Запитання – відповіді.

Лекторами виступили Михалишина Валентина Петрівна – незалежний податковий консультант ТВ АППУ у Рівненській області та Чемерик Оксана Анатоліївна – головний державний інспектор інформаційно-комунікаційного відділу ДПІ у м. Рівному, які детально та чітко надали інформацію щодо питань семінару та відповіли на запитання.

Про важливість та своєчасність обговорених питань говорять відгуки учасників: 

«Дякую лекторові Валентині Петрівні за професійну подачу матеріалу, за її талант просто донести складні речі». Головний бухгалтер ТОВ «Аналог-терм-сервіс».

«У наш час отримати інформацію можна з багатьох джерел, хочеться більше практичних відповідей. Дуже сподобався огляд судової практики». Головний бухгалтер Надія Григорівна.

«Зараз на ринку України багато професійних видань, з яких можна дізнатися про зміни в законодавстві, але тільки ви пішли далі і дали нам живе спілкування». Головний бухгалтер Лідія Василівна.

Сьогодні дуже важливим є те, що учасники таких заходів можуть не лише почути роз’яснення фахівців, а й поділитись робочими проблемами, які виникають у повсякденні, і відразу отримати кваліфіковані консультації.

З нами завжди є рішення!
[i1468] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!