Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Рівненський осередок ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» стає ще ближчим до бухгалтерів області

May 16, 2014

14 травня 2014 року відбулося одразу два засідання бухгалтерів у м. Острозі та у м. Здолбунові Рівненської області. Заходи проводилися у взаємодії Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та районних ДПІ ГУ Міндоходів у Рівненській області за підтримки видань ВКК «Баланс-Клуб» «Баланс» і «Бібліотека Баланс». 

На кожному із засідань були присутні бухгалтери не тільки цих районних центрів, але й з найближчих населених пунктів Острозького та Здолбунівського районів.

Як завжди, питання зустрічі були дуже актуальними:
 

1. Зміни в податковому законодавстві. Антикризовий Закон № 1166. ПДФО.

2. Застосування товарно-транспортної накладної в 2014 році.

3. Ресурсні і місцеві податки: нововведення 2014 року: 

– екологічний податок; 

– плата за землю: важливі акценти; 

– інші місцеві податки. 

4. Запитання і відповіді.

Лектором-експертом виступила Михалишина Валентина Петрівна незалежний податковий консультант ТВ АППУ у Рівненській області, яка надала детальну інформацію щодо питань семінару, відповіла на запитання.

Про важливість та своєчасність обговорених питань говорять відгуки учасників:

«Ішов на семінар із сумнівами. Дуже не віриться, що в наш час може проводитися щось безкоштовно. Але вам вдалося мене здивувати! Семінар був дуже змістовний і корисний для мене. Вдячний організаторам семінару. Теми дуже актуальні й висвітлені досить професійно та детально. Успіхів вам!» – Дубицький О. М., ТОВ «Глорія».

«Дуже цікавий та змістовний семінар з корисною інформацією. Дякуємо за проведення таких потрібних та корисних семінарів» – Новояльська В. А., завод «Іскра».

Попередні семінари в Острозі та Здолбунові були в кінці 2013 року, тому бухгалтери чекали цього семінару і прийшли із задоволенням і надією отримати нові знання. І очікування бухгалтерів виправдалися. Причому в м. Острозі семінар відбувся з ранку, а в м. Здолбунові – після обіду.
Від слухачів надійшло так багато запитань, що нашому лекторові довелося відповідати на них і після закінчення семінару. Але всі отримали відповіді на запитання, що їх хвилюють, і з великою вдячністю за організацію заходу залишили зал. 

 [i1338]

З нами завжди є рішення!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!