Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реєстрація нерухомості та бізнесу стане швидшою

March 22, 2016

Для забезпечення виконання повноважень в рамках децентралізації Уряд збільшив чисельність працівників місцевих держадміністрацій міста Києва, які отримують частину повноважень від Мін'юсту та ДМС.

З метою безперебійної та сталої роботи щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень; державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; формування та ведення реєстру територіальної громади відповідно до закону; реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання/перебування осіб у межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці тощо Уряд прийняв рішення про збільшення граничної чисельності працівників Київської міської та районних в місті Києві державних адміністрацій.

Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України "Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2014 року № 91".

Прийняття постанови дасть можливість створити підрозділи, які будуть здійснювати відповідні функції, та дозволить якісно та оперативно надавати адміністративні послуги місцевими державними адміністраціями.

Джерело: http://uteka.ua/publication/Registraciya-nedvizhimosti-i-biznesa-stanet-bystree

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!