Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реєстрація на Другий бухгалтерський агрофорум триває!

August 19, 2014

З 26 по 30 вересня в місті Києві в готельному комплексі «Cosmopolite Hotel Kiev» відбудеться унікальний захід для бухгалтерів і керівників агропідприємств та фермерських господарств –  Другий форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України.

 

Другий агрофорум стане новим кроком для всіх бухгалтерів сільськогосподарської галузі України тому, що в одному місці зберуться  колеги з різних підприємств, державні чиновники, а також фахівці міжнародного права з питань оподаткування щодо виходу українського сільгоспвиробника на європейський ринок. Ці зустрічі є надзвичайно важливі, тому що допомагають знаходити спільні рішення в проблемних і неврегульованих питаннях.

 

У Другому агрофорумі візьмуть участь провідні фахівці з Міністерств фінансів, аграрної політики та продовольства, Державної фіскальної служби та Державного агентства земельних ресурсів України, а також фахівці з Міжнародного правого центру «EUCON» і «1С Україна».

 

Кожен бажаючий бухгалтер зможе стати учасником Другого бухгалтерського агрофоруму, подавши заявку на участь на сайті www.forumagro.wix.com/balance-club або зателефонувавши за номером: +38 (056) 370 44 25; +38 (067) 544-07-32

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!