Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

РЕФОРМИ в агросекторі з 1 січня 2015 року НЕМИНУЧІ!

September 9, 2014

У середині серпня прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк відзначив, що існуюча модель оподаткування агропідприємств, а також система надання їм дотацій мають бути змінені.

У зв`язку із цим Кабінет Міністрів у рамках проведення податкової реформи має намір перевести на загальну систему оподаткування деякі групи агропідприємств.

До набуття чинності всіх змін ще є можливість їх удосконалити та безпосередньо донести свої запитання та пропозиції до розробників цих нововведень.

Саме із цього питання в кризовий для нашої країни рік ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» збирає Другий форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України, на якому будуть присутні представники Міністерства фінансів України. 

У рамках работи на Форумі Ви зможете проаналізувати наслідки реформи для свого господарства, зробити висновки, чи втратить право на пільгу Ваше підприємство, висловити свою думку, надати свої розрахунки і свої пропозиції, щоб із найменшими потрясіннями розпочати роботу ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ з 1 січня 2015 року. 

Треба об’єднатися та висловити свою думку и лише тоді нас почують! Учасники Форуму будуть ПЕРШИМИ, хто дізнається про всі нюанси і зможе їх використати  на свою користь.

Другий форум бухгалтерів сільськогосподарської галузі України відбудеться з 26 по 30 вересня 2014 року в Києві, у готельному комплексі «Cosmopolite Hotel Kiev».

Отримати детальну інформацію та зареєструватися Ви зможете за телефонами: (056) 370-44-25, (067) 544-07-32 або на сайті www.forumagro.wix.com/balance-club  

Увага! Реєстрація добігає кінця!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!