Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Реформування АПК за європейськими стандартами

June 23, 2016

Україна буде поглиблювати співпрацю з ЄС, щоб взаємовигідно інтегрувати аграрний сектор України до європейського співтовариства. Про це заявив Міністр аграрної політики та продовольства України під час виступу на українсько-європейському аграрному діловому круглому столі.
За його словами,  важливим для України при формуванні державної аграрної політики є використання досвіду Європейського Союзу в питаннях реформування аграрного сектору економіки.
Реформування аграрного сектору України відбувається із урахуванням цілого ряду, як зовнішніх, так і внутрішніх обставин. Мінагрополітики усвідомлює роль та місце сільського господарства в розвитку національної та світової економіки.
Він підкреслив, що Міністерство аграрної політики та продовольства України вже провело значний обсяг роботи і налагодило регулярний діалог із європейськими партнерами щодо співпраці у галузі сільського господарства.
Динамічні обсяги двосторонньої торгівлі між Україною та ЄС свідчать про значні перспективи в АПК, які в подальшому будуть збільшуватися в рамках Зони вільної торгівлі.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Reformirovanie-APK-po-evropejskim-standartam

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!