Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Важливі роз`яснення ДФС на 7 квітня 2017 року

April 7, 2017

Правила нумерації ПН, заповнення ПН та декларації з ПДВ, актуальні питання щодо деклараційної кампанії, нюанси надання дотацій – фахівці Uteka зробили добірку найбільш важливих роз'яснень у зручній табличній формі.

Реквізити

Назва

Суть раз'яснення

 

ПДВ

ДФС у Тернопільській області

Інформація про походження товару для вірного відображення в ПН
 

 

На всіх етапах реалізації продукції до кінцевого споживача у супровідній документації, що додається до неї, на етикетці, а також у маркуванні чи іншим способом (у доступній наочній формі), прийнятим для окремих видів продукції або в окремих сферах обслуговування, покупець має можливість ознайомитися з найменуванням та місцезнаходженням виробника (виконавця, продавця).

ДФС у Вінницькій області

Шість правил нумерації податкових накладних

Головне управління ДФС у Вінницькій області нагадує платникам ПДВ про основні правила формування номерів податкових накладних

 

ДФС у Тернопільській області

Додаток 4 до декларації з ПДВ: щоб заповнити та не помилитися

 

Загальна сума коштів на рахунку у СЕА ПДВ, що перевищує суму, яка підлягає перерахуванню до бюджету, підлягає перерахуванню на рахунок у банку (із зазначенням номеру рахунка) та/або до бюджету в рахунок погашення податкового боргу з податку вказується словами та цифрами.

Підкатегорія 101.17 "ЗІР"

 

Заповнення графи 3.2 податкової накладної при імпорті товарів

 

Якщо з імпортованих товарів були вироблені інші види продукції або такі товари були піддані достатній обробці/переробці на митній території України, то вироблені, оброблені/перероблені товари вважаються товарами українського походження. А отже, при їх постачанні код УКТЗЕД в податковій накладній зазначається на рівні будь-якого з перших чотирьох знаків та графа 3.2 податкової накладної не заповнюється.

Декларування доходів

ДФС у Полтавській області

Здавання паю в оренду: чи потрібно декларувати доходи?

 

Якщо у фізособи відсутні інші підстави подання декларації і обов’язок по сплаті ПДФО та військового збору за зданий в оренду земельний пай виконаний орендарем, то декларувати такий дохід не потрібно.

ДФС у Дніпропетровській області

До кінця деклараційної кампанії – 2017 залишилось менше місяця!

Останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2016 рік – 3 травня 2017 року.

Дотації

ДФС у Вінницькій області

 Урядові рішення щодо бюджетної дотації аграріям

У сільгосптоваровиробників, які матимуть податковий борг з ПДВ на наступний день після граничного строку сплати цього податку за звітний період, за який надається бюджетна дотація, права на отримання бюджетної дотації не буде.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!