Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розмір допомоги на дитину у 2014 році: роз’яснює Мінсоцполітики

November 3, 2014

З 1 липня 2014 року об`єднано допомогу при народженні дитини та по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку в один вид допомоги та встановлено фіксований розмір допомоги при народженні дитини у сумі 41280 гривень незалежно від кількості народжених дітей.

Разом з тим передбачено, що для осіб, у яких закінчився строк виплати допомоги при народженні першої дитини, яка виплачується 24 місяці, на наступних 12 місяців призначається допомога до досягнення дитиною трирічного віку в розмірі 130 гривень.

Покриття витрат на виплату державних допомог здійснюється за рахунок коштів Держбюджету і розмір допомог встановлюється з його видаткової частини. В нинішніх умовах соціально-економічного розвитку України підвищення розміру державних грошових допомог є не на часі.

Крім того, соціальна підтримка сімей з дітьми здійснюється не лише шляхом виплати допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, а також у вигляді призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім`ям, надання соціальних послуг, житлових субсидій, компенсацій та пільг.

Лист Мінсоцполітики від 05.08.14 р. № 2017/5/123-14.

Новини за темою:

Як будуть призначатись виплати при народженні дитини з 1 липня?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!