Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розмір допомоги на поховання військовослужбовців збільшать до 5 прожиткових мінімумів

September 29, 2016

Урядовий комітет з питань соціальної політики та гуманітарного розвитку, засідання якого відбулося 28 вересня, розглянув та схвалив проект постанови Кабінету Міністрів України, яким передбачене збільшення розміру допомоги на поховання військовослужбовців до 5 прожиткових мінімумів.
Проектом постанови передбачається внести зміну до постанови Кабміну № 829 від 22 травня 2000 року «Про грошове забезпечення військовослужбовців» та збільшити розмір допомоги на поховання  і компенсації матеріальних витрат на ритуальні послуги та спорудження надгробків військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби, до п’яти прожиткових мінімумів у розрахунку на місяць на одну особу, установлених законом на дату загибелі (смерті) військовослужбовця.
На сьогодні відповідно до постанови  № 829 від 22 травня 2000 року «Про грошове забезпечення військовослужбовців» розмір такої допомоги становить 500 гривень. У разі прийняття відповідних змін Кабінетом Міністрів України він зросте до майже 7000 гривень.

Джерело: .https://uteka.ua/ua/publication/Razmer-posobiya-na-pogrebenie-voennosluzhashhix-uvelichat-do-5-prozhitochnyx-minimumov

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!