Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розірвати трудовий договір між працівником і ФОП можна в будь-якому центрі зайнятості

October 13, 2014

З метою спрощення порядку внесення записів до трудових книжок працівників, які працюють на умовах трудового договору у фізосіб - суб`єктів підприємницької діяльності без створення юрособи та фізосіб, які використовують найману працю, пов`язану з наданням послуг, внесено зміну до Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої спільним наказом Мінпраці, Мін’юсту, Мінсоцзахисту населення від 29.07.93 р. № 58.

Завізувати запис у трудовій книжці щодо розірвання трудового договору між працівником і фізособою-СПД, та фізособою, яка використовує найману працю, можна буде в будь-якому центрі зайнятості незалежно від місця реєстрації трудового договору.

Чинними нормативно-правовими актами передбачено, що зняття з реєстрації такого трудового договору здійснюється тільки в тому центрі зайнятості, який його зареєстрував.

Спільний наказ Мінсоцполітики, Мін`юсту від 16.09.14 р № 661/1541/5 набуде чинності з дня опублікування. Готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 21.10.14 р. № 82.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!