Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Розкриття інформації емітентами цінних паперів з 01.03.15 р. по-новому

January 17, 2015

Затверджено зміни до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.
Зокрема, змінами визначено порядок розміщення публічними акціонерними товариствами інформації на сторінці в мережі Інтернет, що підлягає оприлюдненню відповідно до законодавства.
Так, встановлено, що обов`язок розміщення публічними акціонерними товариствами інформації на сторінці в мережі Інтернет поширюється з дня, що настає за днем реєстрації НКЦПФР звіту про результати розміщення акцій і видачі свідоцтва про реєстрацію першого випуску акцій та припиняється з дати внесення до ЄДР юросіб та ФОП запису про держреєстрацію припинення юрособи.
Інформація на сторінці в мережі Інтернет оприлюднюється державною мовою із зазначенням дати такого оприлюднення. Публічне акціонерне товариство при розміщенні інформації на сторінці в мережі Інтернет забезпечує вільний доступ будь-якої особи до такої інформації, а також повідомляє на вимогу заінтересованих осіб адреси сторінок в мережі Інтернет, на яких здійснюється розміщення інформації.
Інформація, розміщена публічним акціонерним товариством на сторінці в мережі Інтернет, перебуває на такій сторінці протягом всього терміну діяльності товариства, за винятком інформації щодо документів бухобліку, яка перебуває на цій сторінці протягом строку, визначеного законодавством для зберігання таких документів.
Рішення НКЦПФР від 16.12.14 р. № 1713 набуде чинності з 01.03.15 р., але не раніше дня його офіційного опублікування. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 20.01.15 р. № 4.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!