Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Працівник з дітьми до 6 років зараховується для виконання квоти роботодавцем

April 7, 2014

Мінсоцполітики нагадує, що один з батьків або особа, яка їх замінює і має на утриманні дітей віком до 6 років, віднесені до категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Підприємствам, установам та організаціям з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб встановлюється квота у розмірі 5 % середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік.
Розрахунок квоти для забезпечення додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню громадян здійснюється роботодавцями відповідно до Порядку надання роботодавцями територіальним органам Державної служби зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Згідно із цим Порядком один з батьків або особа, яка їх замінює і має на утриманні одного або кількох дітей віком до 6 років, зараховується для виконання квоти роботодавцем за одним з батьків або особою, яка їх замінює.

Лист Мінсоцполітики від 26.03.14 р. № 135/021/106-14.

Докладну інформацію дивись у Правовій базі: Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.


Новини за темою:

Увага! Подаємо новий звіт в центр зайнятості

За відмову у прийомі на роботу можуть оштрафувати

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!