Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ProZorro запускає модуль контрактінга для відстеження виконання договорів

June 17, 2016

Система публічних закупівель ProZorro запускає модуль контрактінга для відстеження виконання договорів.
Модуль дозволить відстежувати закупівлю від моменту її створення і до оголошення переможця, а також всі зміни, що відбуваються потім: як виконується договір, чи поставив постачальник потрібну партію товару, на яку суму вона поставлена, чи були якісь додаткові угоди, зміни в тексті, чи була повністю проведена оплата державою або договір закупівлі взагалі згодом був розірваний.
В рамках нового модуля контрактінга буде завантажуватися власне договір, потім, якщо відбувається зміна ціни, зміна позицій закупівлі, термінів поставки і інших важливих умов - всі ці дії будуть відображені в електронній формі.
Крім того, в модуль повинні бути завантажені документи, на основі яких здійснювалися зміни. Далі у договору є два варіанти: або буде опублікований звіт про його виконання, або з якоїсь причини він буде розірваний. Це також фіксується в системі. Для послепорогових закупівель введено обов'язковий електронний цифровий підпис, тобто, кожна дія має бути з її допомогою посвідчена замовником.
Докладнішу інформацію можна знайти за посиланням: http://interfax.com.ua/.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/ProZorro-zapuskaet-modul-kontraktinga-dlya-otslezhivaniya-vypolneniya-dogovorov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!