Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Проводиться тестова експлуатація порталу електронних послуг

February 1, 2016

Мінекономіки розмістило банер «Перші 12 послуг від Міністерства» для входу на портал електронних послуг, який є пілотною версією Єдиного державного порталу адміністративних послуг. Портал створюється з метою спрощення способів отримання громадянами та бізнесом адміністративних послуг, зокрема у сфері нерухомого майна та будівництва, природних ресурсів та екології, зовнішньоекономічної діяльності, транспорту, фінансів, реєстрації, соціального захисту тощо.

Портал передбачає впорядкування та надання вичерпної інформації про адміністративні послуги, у тому числі шляхом упровадження особистого кабінету користувача, у якому проводиться ідентифікація користувача: на першому етапі – з використанням електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП), а потім – за допомогою різних методів ідентифікації відповідно до технічної та юридичної готовності.

Планується подання електронних заяв та документів (із засвідченням їх автентичності ЕЦП) з метою отримання адміністративних послуг, а також отримання адмінпослуг через електронну пошту заявника.

За матеріалами офіційного сайту Мінекономрозвитку.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!