Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Процедура отримання дозволу на промислове рибальство

November 7, 2013

В Україні вдосконалюється процедура отримання дозвільних документів для діяльності в рибному господарстві країни та за її межами.
Затверджено Порядок видачі дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об`єктах (їх частинах) або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката та анулювання зазначеного дозволу. Цей Порядок врегульовує отримання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів для промислового рибальства. Зокрема, затверджено процедуру отримання документів дозвільного характеру для використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, а також визначено єдині загальнодержавні форми дозволу та довідки.
Окрім того, затверджено Порядок видачі дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів за межами юрисдикції України або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката та анулювання зазначеного дозволу. Порядок регламентує процедуру отримання дозволу для рибальства за межами юрисдикції України. Також затверджено форму дозволу, яка відповідає міжнародним вимогам.

Постанови КМУ від 30.10.13 р. № 800 та № 801 набудуть чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!