Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подання квартальної фінзвітності підприємствами, що належать до сфери управління Мінпромполітики

April 28, 2014

Затверджено Методичні рекомендації щодо підготовки, складання та подання квартальної фінансової звітності протягом 2014 року підприємствами, установами, організаціями, що належать до сфери управління Мінпромполітики України та Перелік форм приймання квартальної звітності.
Зокрема, до Мінпромполітики звіт подається особисто головним бухгалтером підприємства, заступником головного бухгалтера або керівником підприємства (за відсутності посади головного бухгалтера).
Звіт подається у друкованому вигляді в окремій папці, а також на магнітних носіях з використанням програми "Бест-звіт плюс" або "M.E.Doc".
Подання квартальної фінансової звітності протягом 2014 року супроводжується листом за підписом керівника підприємства, в якому зазначається перелік форм звітності та додатків до них.
При поданні квартального фінансового звіту протягом 2014 року не в повному обсязі та з порушенням термінів звіт вважається таким, що не прийнятий.
Всі форми квартальної звітності складаються за звітний період в тисячах гривень без десяткових знаків та засвідчуються підписом керівника, головного бухгалтера і печаткою підприємства. Податкова декларація з податку на додану вартість складається у тисячах гривень з одним десятковим знаком наростаючим підсумком з початку року.

Наказ Мінпромполітики від 28.03.14 р. № 103 набув чинності з дня прийняття.


Новини за темою:

Мінпромполітики реорганізують

Як розробити програму модернізації виробничих потужностей для виробництва ТЗ?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!