Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Представництва міжнародних організацій зможуть здійснювати розповсюдження електронних грошей

April 25, 2016

З метою співпраці з міжнародними організаціями, діяльність яких направлена на надання фінансової гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам (переселенцям) і постраждалим від військових дій Національний банк України розробив проект змін до "Положення про електронні гроші в Україні” (далі – Проект постанови).
Метою розробки Проекту постанови є надання права здійснювати розповсюдження електронних грошей представництву установи міжнародної організації, членом якої є Україна, або яка здійснює в Україні діяльність з надання гуманітарної допомоги на підставі міжнародних угод з Україною.
Також Проект постанови удосконалює порядок подання документів до Національного банку України для узгодження правил використання електронних грошей, зокрема передбачається подання копій документів в електронному вигляді.
Проект постанови розміщено для громадського обговорення на сторінці Офіційного інтернет-представництва Національного банку України, оскільки відповідно до Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” він має оприлюднюватися з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Predstavitelstva-mezhdunarodnyx-organizacij-smogut-osushhestvlyat-rasprostranenie-elektronnyx-deneg.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!