Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Пропонується проект форми спрощеної декларації з податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою

November 30, 2015

Оприлюднено для обговорення до 18 грудня проект постанови КМУ про затвердження нової форми спрощеної податкової декларації з податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою, з метою приведення її у відповідність до п. 16 підрозд. 4 розд. ХХ ПК. Також передбачається, що платники податку на прибуток:

·          будуть складати за результатами кожного звітного періоду, у якому вони застосовують нульову ставку, спрощену декларацію і подавати її контролюючому органу у строки, установлені для річного звітного періоду;

·          якщо за результатами звітного періоду відсутні підстави для застосування такої ставки, контролюючому органу подають звичайну податкову декларацію з податку на прибуток підприємств.

Нагадаємо, що згідно із п. 16 підрозд. 4 розд. ХХ ПК нульова ставка застосовується до 1 січня 2016 року для платників податку на прибуток, у яких чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за даними фінзвітності за останній річний звітний період не перевищує 3 млн грн. та розмір нарахованої за кожний місяць звітного періоду зарплати (доходу) працівників, які перебувають із платником податку у трудових відносинах, є не меншим, ніж дві мінімальні зарплати, та відповідають одному із критеріїв, установлених цим пунктом.

За матеріалами офіційного порталу ДФС.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!