Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд вніс зміни в порядок митного оформлення товарів

March 21, 2016

Визначено порядок митного оформлення товарів, які використовуються у виробництві продукції оборонного призначення та звільняються від оподаткування відповідно до вимог Митного та Податкового кодексів.  Відповідний порядок затверджено постановою КМУ.
Згідно з документом для підтвердження відповідності визначеним критеріям встановлюється перелік документів, необхідний для оформлення ввезених товарів.
Також встановлюється порядок подання щомісячної звітності виконавцями оборонного замовлення про цільове використання товарів, які були ввезені на пільгових умовах, та подання щоквартальної інформації ДФС до Мінекономрозвитку.
Постановою врегульовано питання щодо звільнення від оподаткування ввізним митом та обкладення ПДВ складових (матеріалів, вузлів, агрегатів, устаткування та комплектувальних виробів), що ввозяться на митну територію України у митному режимі імпорту, для використання у виробництві продукції оборонного призначення, якщо замовником такої продукції є державний замовник, визначений КМУ.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Pravitelstvo-vneslo-izmeneniya-v-poryadok-tamozhennogo-oformleniya-tovarov.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!