Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд встановив спецнадбавку до грошового забезпечення військовослужбовців

December 6, 2016

Уряд прийняв постанову від 30.11.16 р. № 883 "Про внесення зміни до пункту 5 постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2007 р. № 1294".
Уряд встановив спеціальну надбавку до грошового забезпечення військовослужбовців Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Зазначена надбавка в розмірі до 100 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законодавством, буде входити до щомісячних додаткових видів грошового забезпечення військовослужбовців.
Прийняття рішення зумовлене підвищеним ризиком для життя та особливостями під час виконання бойових (спеціальних) завдань, які не притаманні іншим підрозділам, що входять до структури ЗСУ. Крім того, це підвищить соціальний захист та мотивацію до проходження військової служби.
Слід зауважити, що реалізація постанови не потребує додаткових витрат із Державного бюджету України, адже видатки на виплату надбавки здійснюватимуться у межах асигнувань, передбачених для утримання Збройних Сил України.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Pravitelstvo-ustanovilo-specnadbavku-k-denezhnomu-obespecheniyu-voennosluzhashhix

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!