Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд планує звільнити від податку землі з приміщеннями для вирощування с/х тварин

November 30, 2015

Верховна Рада зареєструвала законопроект № 3511 „Про внесення зміни до статті 283 Податкового кодексу України щодо звільнення від сплати земельного податку земельних ділянок, на яких розташовані приміщення, що використовуються для вирощування та утримання сільськогосподарських тварин”.

У проекті пропонується доповнити підпункт 283.1.5 ПК положенням, згідно з яким не підлягатимуть оподаткуванню земельним податком земельні ділянки, на яких розташовані приміщення, що використовуються для вирощування та утримання сільськогосподарських тварин, які є об’єктами бюджетної дотації відповідно до Закону «Про державну підтримку сільського господарства України». Згідно із пунктом 15.2 зазначеного Закону до таких об’єктів на сьогодні віднесені велика рогата худоба, свині, вівці, коні, птиця свійська, кролі.

Прийняття законопроекту підвищить інвестиційну привабливість господарської діяльності в галузі тваринництва, що сприятиме насиченню вітчизняного ринку м’ясо-молочною та іншою продукцією цієї галузі, розвитку експортного потенціалу України.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!