Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Офіційні правила рекламної акції «Тур вихідного дня» і програми лояльності «Усе включено»

November 5, 2015

Протягом усієї своєї діяльності ТОВ «Баланс-Клуб» проявляє максимальну увагу до потреб свого клієнта. Зручні умови передплати, збільшення асортименту друкованої продукції, щоденна робота консультаційної лінії – це далеко не весь перелік послуг, що надаються нашою компанією. Напередодні нового передплатного сезону «Баланс-Клуб» підготував для своєї аудиторії суперпропозицію: стати учасником рекламної акції «Тур вихідного дня», виграти поїздку для двох на море, отримати незабутні враження від відпочинку, а також узяти участь у програмі лояльності «Усе включено» й отримати всі необхідні інструменти для роботи бухгалтера додатково до передплати видання.

Офіційні правила проведення рекламної акції «Тур вихідного дня» (поїздка на море)
і програми «Усе включено»
:

1. Організатор проведення акції «Тур вихідного дня» і програми «Усе включено».
Організатором проведення акції «Тур вихідного дня» і програми «Усе включено» є ТОВ «Баланс-Клуб» (далі – Організатор).
Місцезнаходження організатора: 49047, м. Дніпропетровськ, провулок Верстатобудівельний, 4.
Код ЄДРПОУ: 21856290.
Телефон: +38 (056) 370-44-25.

2. Мета проведення акції «Тур вихідного дня», програми «Усе включено».
2.1. Підвищення компетентності бухгалтерів України шляхом популяризації друкованих видань, що випускаються організатором: газети «БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», бюлетень «Бібліотека «Баланс».
2.2. Надання можливості відновлення сил та отримання заряду позитивних емоцій для представників бухгалтерської спільноти.

3. Період і територія проведення акції «Тур вихідного дня» і програми «Усе включено».
Акція «Тур вихідного дня» і програма «Усе включено» проводяться в період із 14 вересня 2015 року до 31 грудня 2016 року на території України.

4. Учасники акції «Тур вихідного дня» і програми «Усе включено».
4.1. Брати участь мають право:
–    фізичні особи, які працюють на підприємствах, що оформили передплату на  друковані видання організатора на періоди передплати, перелічені в п. 5 цих правил (одна передплата – один учасник, тобто право стати учасником акції та розіграшу мають стільки фізичних осіб, які працюють на підприємстві, що оплатило передплату друкованого видання, скільки оформлено передплат цим підприємством);
–    фізичні особи, які самостійно оформили передплату  на видання організатора на себе на періоди передплати, перелічені в п. 5 цих правил.
4.2. Учасники можуть оформити передплату через такі канали: відділення УДППЗ «Укрпошта», передплатні агентства, регіональні представники організатора або редакційна передплата організатора.
4.3. В акції «Тур вихідного дня» і програмі «Усе включено» мають право брати участь фізичні особи, яким на момент проведення заходів виповнилося 18 років.
4.4. Не мають права брати участь в акції «Тур вихідного дня» і програмі «Усе включено» працівники організатора і члени їх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), неповнолітні особи, недієздатні особи.

5. Передплатні періоди, які враховуються для визначення учасників акції «Тур вихідного дня» і програми «Усе включено».
5.1. Передплатні періоди, які враховуються для визначення учасників акції «Тур вихідного дня»:
– передплата на весь 2016 рік.
5.2. Для того щоб стати учасником програми «Усе включено» на 2016 рік, необхідно оформити передплату друкованих видань ТОВ «Баланс-Клуб» і зареєструватися на сайті www.promo.balance.ua. Оформляючи передплату через УДППЗ «Укрпошта», передплатні агентства або редакцію організатора, заповніть анкету на сайті, тим самим ви отримаєте можливість виграти заохочувальні призи і взяти участь в акції «Тур вихідного дня».
Для участі у програмі «Усе включено» необхідно заповнити реєстраційну анкету на сайті організатора www.promo.balance.ua або реєстраційну анкету, яку можна знайти на сторінках друкованих видань організатора, а також відправити організаторові підтвердження здійснення передплати на будь-який період 2016 року (копію квитанції або іншого розрахункового документа про передплату) поштою на адресу: 49047, м. Дніпропетровськ, провулок Верстатобудівельний, 4, або факсом (056) 370-44-25.
Для участі в акції «Тур вихідного дня» необхідно зареєструватися:
– заповнити реєстраційну анкету, яку можна знайти на сторінках друкованих видань організатора, і відправити заповнену реєстраційну форму та документ, що підтверджує здійснення передплати на 12 місяців 2016 року (копію квитанції або іншого розрахункового документа про передплату), поштою на адресу: 49047, м. Дніпропетровськ, провулок Верстатобудівельний, 4, або електронною поштою: office@balance.ua або факсом на номер (056) 370-44-25.

6. Під друкованими виданнями організатора розуміються такі видання:
6.1. Газета «БАЛАНС».
6.2. Газета «БАЛАНС-АГРО».
6.3. Газета «БАЛАНС-БЮДЖЕТ».
6.4. Бюлетень «Бібліотека «Баланс».
6.5. «Баланс-Комплект»: передплата одним рахунком або за одним передплатним індексом (якщо передплата здійснюється через УДППЗ «Укрпошта») на видання «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» (далі у цих правилах – друковані видання).

7. Подарунковий фонд
7.1.1. Акція «Тур вихідного дня» – це 4 поїздки до моря (далі – «Тур вихідного дня»).
Для учасників, які оформили передплату на весь 2016 рік, розігрується приз* – одна поїздка «Туру вихідного дня» на двох до моря. Розіграш однієї поїздки проводиться 1 раз на квартал.
Дати проведення розіграшів поїздки: 15 січня 2016 року, 15 квітня 2016 року, 15 липня 2016 року, 18 жовтня 2016 року.
Спосіб передачі призу здійснюється згідно з п. 5.2 Правил.
Одна поїздка включає:
–    поїздку на двох осіб, тривалість, місце і дату поїздки визначає організатор акції;
–    переможці акції не можуть відступити або передати іншим особам право отримання поїздки «Тур вихідного дня»;
– у випадку, якщо поїздка «Туру вихідного дня» запропонована за кордон України переможець та особа, яка подорожуватиме з ним, самостійно отримують та оплачують усі дозвільні документи, необхідні для виїзду громадянина України за кордон.
7.1.2. Для учасників програми «Усе включено»:
–    які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Бібліотека «Баланс», Баланс-Комплект на період 6 або 12 місяців 2016 року, заповнили анкету на сайті www.promo.balance.ua, отримують безплатно електронну версію видання на цей самий період.
Передача подарунка здійснюється згідно з п. 5.2 Правил;
–    які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Бібліотека «Баланс», Баланс-Комплект на період 6 або 12 місяців 2016 року і заповнили анкету на сайті www.promo.balance.ua, отримують серію начальних фільмів на флешці організатора. Доставка здійснюється рекомендованою бандероллю або через регіональних представників організатора.
Передача подарунка здійснюється згідно з п. 5.2 Правил;
–    які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Бібліотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2016 рік, заповнили форму при реєстрації на сайті, далі підтвердили передплату шляхом прикріплення pdf, jpeg, word, exel, додатка платіжного доручення, що підтверджує факт оплати, або абонемента УДППЗ «Укрпошта», отримують доступ до консультаційної лінії. Графік консультаційної лінії знаходиться на сайті організатора.
Передача подарунка здійснюється згідно з п. 5.2 Правил;
–    які оформили передплату  на друкованівидання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Бібліотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2016 рік, заповнили анкету на сайті www.promo.balance.ua, отримують від організатора експрес-підтримку (e-mail-розсилання) – щотижневе розсилання інформації (додатково до друкованих видань). Переваги: до виходу друкованого номера всі важливі нововведення будуть на пошті у передплатника; можливість звернутися за темою розсилання безпосередньо до автора листа (автора e-mail-розсилання) – експерта редакції за додатковими роз'ясненнями.
Розсилання здійснюється згідно з п. 5.2 Правил або учасникові необхідно надіслати листа на поштову адресу організатора help@balance.ua;
–    які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Бібліотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2016 рік, заповнили анкету на сайті www.promo.balance.ua, отримують можливість участі в бухгалтерських семінарах у своєму обласному центрі для тих бухгалтерів і економістів, які прагнуть нових знань і корисних навиків, хочуть постійно вдосконалюватися у професійному плані, стежать за нововведеннями і цікавляться інноваціями, можливість участі у безплатних засіданнях клубів для бухгалтерів. Графік проведення клубів у вашому регіоні ви можете знайти на сайті (на головній сторінці сайту www.balance.ua);
–    які оформили передплату на друкованівидання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Бібліотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2016 рік, заповнили анкету на сайті www.promo.balance.ua, отримують доступ до правової бази, каналів інформації для директорів, фіндиректорів, головних бухгалтерів, бухгалтерів та економістів у системі Ютека.

7.2. Виграні призи та подарунки учасниками акції «Тур вихідного дня» не підлягають обміну або заміні на грошовий еквівалент.

8. Інформування передплатників про умови акції «Тур вихідного дня» і програми «Усе включено».
Інформування всіх передплатників друкованих видань про акцію і програму здійснюється таким чином:
–    на сайті організатора www.balance.ua;
–    у друкованих виданнях організатора;
–    шляхом розсилання електронних листів;
–    сповіщенням по телефону;
–    у соціальних мережах;
–    на сайтах партнерів організатора і міських порталах.

9. Умови участі в акції «Тур вихідного дня» і програмі «Усе включено».
9.1. Для участі необхідно оформити передплату на друковані видання організатора на період, зазначений у п. 5 цих Правил.

10. Порядок визначення переможців.
10.1. Переможці визначаються шляхом проведення розіграшів призів. Розіграші проводяться у приміщенні організатора за адресою: 49047, м. Дніпропетровськ, провулок Верстатобудівельний, 4.
10.2. Дати розіграшів поїздок «Тур вихідного дня» проводяться на таких умовах:
1) розіграш поїздок «Тур вихідного дня» до моря проводиться організатором – 1 раз на квартал протягом 2016 року;
2) кількість поїздок – 4;
3) дата проведення розіграшу поїздок «Тур вихідного дня» – 15 січня 2016 року, 15 квітня 2016 року, 15 липня 2016 року, 18 жовтня 2016 року;
4) тривалість, місце і дата поїздки визначаються організатором;
5) поїздку «Тур вихідного дня» отримує та особа, яка заповнила реєстраційну форму на сайті організатора, не можна передавати поїздку «Тур вихідного дня» третім особам.
10.3. Вибір переможців кожного розіграшу проводиться шляхом жеребкування (тобто шляхом випадкового вибору) за допомогою лототрона.
10.4. Інформування учасників акції про результати проведеної акції «Тур вихідного дня» здійснюється такими способами:
–    шляхом розміщення інформації про переможців кожного етапу розіграшу на сайті організатора www.balance.ua протягом трьох наступних робочих днів після вищезгаданих дат проведення розіграшів;
–    шляхом інформування переможців кожного етапу розіграшу електронною поштою і за допомогою телефонного зв'язку;
–    на сторінках друкованих видань організатора.

11. Порядок і строки отримання призів акції «Тур вихідного дня».
11.1. Організатор повідомляє переможця про виграш протягом 5 робочих днів телефоном або електронною поштою за зазначеними учасником номером або електронною адресою. Переможець має право уточнити свої дані, зв'язавшись з організатором за телефонами протягом 5 днів із моменту проведення розіграшу.
11.2. Якщо організаторові не вдасться зв'язатися з переможцем за наданими контактами (не точно зазначені дані, помилки в контактах) у встановлений у пп. 11.1 цих правил строк, то переможець втрачає право на отримання призу і подарунків.
11.3. Якщо переможець із будь-яких причин, що не залежать від організатора акції «Тур вихідного дня», не має можливості отримати виграний приз або відмовляється від нього, то такий переможець не має права на отримання компенсації від організатора.
11.4. У випадках, зазначених у пп. 11.2 та 11.3 цих Правил, «Тур вихідного дня» поточного розіграшу анулюється.
11.5. Переможець акції «Тур вихідного дня» для отримання поїздки зобов'язаний протягом трьох днів із моменту отримання повідомлення про виграш в акції направити представникам організатора акції факсом або електронною поштою такі документи:
–    копії паспорта свого і супроводжуючої особи;
–    копію закордонного паспорта (у випадку, якщо поїздка «Тур вихідного дня» запропонована за кордон України);
–    копії довідок зі своїм ідентифікаційним номером і номером супроводжуючої особи;
–    копії документів, що підтверджують передплату видання.
Таким чином, вони підтверджують свою участь в акції і дають згоду на обробку та використання своїх персональних даних. Ненадання переможцем зазначених документів у встановлений цим пунктом строк позбавляє переможця права на отримання призу.
Виняток: у випадку, якщо запропонована поїздка «Тур вихідного дня» за кордон України, а в учасника відсутній закордонний паспорт. У такому разі учасникові надається можливість виготовити закордонний паспорт протягом двох тижнів із моменту повідомлення про виграш. У противному разі тур поточного розіграшу анулюється.

12. Додаткові умови акції.
12.1. Правила проведення акції та програми можуть бути змінені організатором, про що всі передплатники друкованих видань організатора інформуються так, як зазначено в розд. 8 «Інформування передплатників про умови акції» цих Правил.
12.2. Одна передплата друкованого видання організатора дає право на участь в акції та програмі однієї фізичної особи.
12.3. Переможці акції не мають права на подальшу участь у наступних розіграшах цієї акції.
12.4. Учасники акції мають право отримати від організатора призи тільки на умовах, передбачених цими Правилами.
12.5. Призи акції обміну, поверненню або заміні на грошовий еквівалент не підлягають.
12.6. Своєю реєстрацією на участь в акції кожний учасник акції підтверджує, що згоден з її правилами і зобов'язується їх дотримуватися, а також дає згоду на обробку та використання своїх персональних даних.
12.7. Процедура визначення отримувачів призів не є лотереєю.
12.8. Організатор акції не несе відповідальності за неможливість переможця акції оформити поїздку «Тур вихідного дня» з причин, не залежних від організатора, у тому числі за відсутність у переможця закордонного паспорта на момент оформлення путівки (у разі розіграшу путівки «Тур вихідного дня» за кордон України), а також у разі настання обставин непереборної сили.
12.9. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даних офіційних Правил, будь-яких спірних питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається організатором акції.

* Під призом розуміється отримання за 1 грн.


Реєструйтеся і відпочивайте разом із ТОВ «Баланс-Клуб»!
Шанс є у кожного!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!