Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

October 15, 2013

Правила безпеки праці при автоклавному формуванні деталей
Затверджені Правила безпеки праці під час автоклавного формування і склеювання деталей і агрегатів.
Правила є обов`язковими для роботодавців та працівників, які виконують роботи під час автоклавного формування і склеювання деталей і агрегатів.
Зокрема, роботодавець організовує розроблення паспортів безпечності на всю хімічну продукцію, яка використовується під час такої діяльності, відповідно до вимог ДСТУ ГОСТ 30333-2009 «Паспорт безпечності хімічної продукції. Загальні вимоги (ГОСТ 30333-2007, IDT)», а також зобов`язаний організувати контроль параметрів повітря робочої зони на вміст шкідливих речовин відповідно до Вимог до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин.
При цьому, експлуатація автоклавів має здійснюватися відповідно до вимог Технічного регламенту безпеки обладнання, що працює під тиском. Крім того, операцію автоклавного формування слід проводити лише після перевірки справності всіх систем і засобів контролю та регулювання автоклавної установки, а також за відсутності всередині автоклава працівників.
З набранням чинності цим наказом на території України не застосовуються Правила безпеки праці при автоклавному формуванні і склеюванні деталей і агрегатів, затверджені 26.12.89 р. Міністерством авіаційної промисловості СРСР.

Наказ Міненерговугілля від 18.09.13 р. № 673 набирає чинності з дати опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 22.10.13 р. № 79).

Новини за темою:

Правила охорони праці при виробництві побутової хімії

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!