Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практична конференція «Податки та право – 2017» – МЕГА-СУЧАСНА бухгалтерська подія

November 21, 2016

Уже за місяць стартує практична конференція «Податки та право – 2017»!
Практична конференція не схожа на безліч буденних семінарів, які проходять зараз в Україні. Це мега-сучасна бухгалтерська подія, де кожен учасник у центрі уваги.

Конференція допоможе бухгалтеру за один день відірватися від щоденної дрібної метушні та подивитися на речі під іншим кутом, оцінити ситуацію, побачивши всю картину змін, з якими він зіткнеться у 2017 році.

[p3369]

У цьому учасникам допоможуть кваліфіковані спікери. До участі в конференції ми запросили представників із Комітету Верховної Ради, ДФС, комітету економістів України, редакцій бухгалтерських видань та юридичних компаній. Диригент цієї події – Андрій Новак, економіст, політолог, громадський діяч, експерт на телеканалах Zik, NewsOne, ICTV, радіо «Вести», який буде модерувати весь хід конференції.
У свою чергу бухгалтерів ми закликаємо не просто бути слухачами конференції, а брати активну участь у дискусіях та сміливо ставити спікерам свої запитання. Формат конференції (доповідь – обговорення – запитання – відповіді) це передбачає.

Детально поговоримо про найгостріші питання щодо: перспективного законодавства – 2017, нової податкової реформи, усіх змін щодо ПДВ та податку на прибуток, трансфертного ціноутворення, трудового законодавства та безпеки бізнесу.

Конференцію ми присвячуємо не тільки напрацюванню практичних рішень, а і натхненню та позитивним емоціям, яких вистачить на весь наступний рік.

Після конференції обіцяємо багато метафазу, музики та шампанського. Ми готуємо справжнє новорічне свято з концертною програмою від учасників «Х-Фактору-7», розважальною програмою, тематичною селфі-зоною та новорічним фуршетом.

[p3372]

І звісно, ПОДАРУНКИ! Кожен учасник гарантовано отримає подарунок від косметичного бренду «Irene Bukur», насолоду від запашної кави зі шматочком літа від фабрики «Київське сухе варення», а також візьме участь у розіграші цінного подарунка від офіційного представника «Apple» в Україні.

Кожен бухгалтер гідний стати учасником цієї події.
Не зволікайте та реєструйтеся на сайті www.ube-ua.com/conference
та за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 504-14-84.

[p3371]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!