Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практична конференція – новий вражаючий формат бухгалтерського розвитку

December 27, 2016

21 грудня в Києві в конгрес-холі «Космополіт» успішно відбулась практична конференція «Податки та право – 2017», організатором якої виступала компанія  UtekaBusinessEvents.
У цьому заході взяло  участь близько 100 бухгалтерів та фінансових директорів із Києва та інших регіонів України.

[p3454]

У  рамках конференції відбувся авторський майстер-клас Анатолія Кужеля,  власника та керівника «De Facto Consulting Group», експерта в галузі розробки і впровадження легальних схем оптимізації роботи підприємств, головного спікера Financial Business Hub.
Це був принципово інший формат бухгалтерського заходу, на якому учасники отримали не просто суху інформацію про останні зміни в податковому законодавстві, а детальний аналіз, що робити у зв’язку із цими змінами на практиці, щоб мінімізувати податкове навантаження та оптимізувати роботу свого підприємства у 2017 році і не стати жертвами перевірок.
Розглядалися теми щодо підготовки до закінчення мораторію, усі тонкощі та інструменти оптимізації оподаткування, побудови схеми оптимізації та як злити проблеми на підприємстві. Порушувалися питання захисту підприємства у  2017 році, формування операційної компанії, системи фіксації господарських операцій, захисту інформації від правоохоронців, перевірки і захисту контрагентів.

[p3453]

Багато вражень викликала заключна тема майстер-класу – «Формування команди однодумців», де учасники розглянули, як визначати типи поведінки особистості, як розпізнавати своїх і бути тим членом команди, який бере на себе відповідальність і повністю управляє ризиками.

Наприкінці конференції кожен учасник зробив свій чек-лист – що повинне бути зроблено, коли, ким і з яким результатом по кожній важливій галузі його бізнесу – побудові схем оптимізації і структури бізнесу, роботи з ГФС, банками, правоохоронними органами, контрагентами і кадрами .

Після семигодинної плідної роботи всіх учасників очікувало святкування наступаючого Нового, 2017 року в колі колег-бухгалтерів. Це було неймовірне запальне свято з виступом гурту  DANCE-BAND з «Х-Фактору 7», фуршетом та новорічною розважальною програмою.

Приємним сюрпризом для всіх стали розіграші великої кількості подарунків від партнерів конференції – компанії «Баланс-Клуб», мережі магазинів електронних послуг «Твій час», видання «Заробітна плата», Інституту сертифікованих фінансових менеджерів, Справжньої бухгалтерської газети.

[p3452]

Практична конференція стала завершальною грандіозною подією 2016 року, насиченою корисною інформацією і позитивними емоціями! Уже у 2017 році команда UtekaBusinessEvents готує нові не менш грандіозні події, які стануть новим кроком у розвитку бухгалтерської спільноти України! Нові враження та  сюрпризи гарантовано!
Підтримку в проведенні конференції надали безліч партнерів. Юридичний партнер – консалтингова компанія «Де факто». Партнер із автоматизації  – «1С: Підприємство 8». Професійні партнери – журнал «Заробітна плата», компанія «Професійні видання». Партнери – мережа магазинів електронних послуг «Твій час», Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів, Справжня бухгалтерська газета, компанія TCG, портал Taxlink, міжнародний правовий центр EUCON, компанія Енергія води, косметичний бренд IREN BUKUR.  

[p3451]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!