Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З’явиться єдиний реєстр автобусних маршрутів

July 30, 2013

Затверджено Порядок формування, затвердження та ведення реєстру міжнародних, міжміських та приміських автобусних маршрутів загального користування.

Цей Порядок визначає механізм формування, затвердження та ведення реєстру міжнародних, міжміських та приміських автобусних маршрутів загального користування, а також Єдиного електронного реєстру автобусних маршрутів.

Формування, затвердження та ведення реєстру міжнародних, міжміських та приміських автобусних маршрутів загального користування здійснюються організатором пасажирських перевезень на відповідних маршрутах. Ведення Єдиного електронного реєстру та забезпечення його функціонування з метою підвищення безпеки перевезень автомобільним транспортом загального користування здійснюються Укртрансінспекцією.

Організатор пасажирських перевезень не пізніше наступного робочого дня після внесення ним інформації до відповідного реєстру має надати Укртрансінспекції відомості в паперовому та електронному вигляді для включення їх до Єдиного електронного реєстру.

Відомості, що містяться в зазначених реєстрах, є відкритими, загальнодоступними та оприлюднюються шляхом розміщення відповідно на офіційних веб-сайтах організаторів пасажирських перевезень та на офіційному веб-сайті Укртрансінспекції.

Наказ Мінінфраструктури від 20.05.13 р. № 305 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 02.08.13 р. № 56).

 


Новини за темою:

Чи можна змусити таксистів та маршрутчиків стати вихованішими?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!