Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З`явився шанс залишитися без штрафу у разі неподання електронного звіту по РРО

September 11, 2013

З метою забезпечення принципу обгрунтованості юридичної відповідальності суб`єктів господарювання, винних у порушеннях, пов`язаних із створенням та поданням до органів доходів і зборів України контрольних стрічок і денних фіскальних звітів в електронній формі, у Верховній Раді зареєстровано законопроект № 3220 «Про внесення змін до Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (щодо створення та подання суб`єктами господарювання до органів доходів і зборів контрольних стрічок в електронній формі)».
Проектом пропонується доповнити Закон поняттями «інформаційний еквайєр», «персоналізація реєстратора розрахункових операцій» та нормою, яка передбачає незастосування штрафних санкцій до суб`єктів господарювання у разі, коли не відбулося формування та подання до органів доходів і зборів електронних копій контрольних стрічок з незалежних від них причин.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Нагадаємо, що Законом України від 21.06.13 р. № 357-VII відстрочено настання відповідальності за неподання електронної звітності до органів Міндоходів з 01.07.13 р. на 01.01.14 р.


Новини за темою:

РРО: вивчаємо новинки разом

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!