Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підвищуємо рівень знань бухгалтерів бюджетної сфери

July 8, 2014

3 липня 2014 року в Сумах відбувся черговий семінар, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Сумській області. Цього разу підвищити рівень своїх знань мали можливість бухгалтери бюджетної сфери.

Програма семінару включала такі необхідні питання:

•           Індексація заробітної плати в бюджетних установах та організаціях.

•           Розраховуємо, нараховуємо та виплачуємо лікарняні за рахунок ФСС з ТВП.

•           Враховуємо путівки за рахунок ФСС з ТВП без помилок.

•           Основні порушення, виявлені під час перевірок ФСС з ТВП, та їх наслідки: на що звернути увагу.

У роботі семінару взяли участь:

•           Самсоненко Тетяна Володимирівна, начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів у Сумській області;

•           Голуб Євген Віталійович, начальник відділу соціальних виплат.

Семінар тривав майже 3 години і проходив в активній формі. За цей час було розглянуто  багато важливих хвилюючих питань, які на сьогодні є дуже актуальними для бюджетників, особливо щодо індексації заробітної плати. Присутні бухгалтери ставили запитання запрошеним представникам держструктур, активно брали участь в обговоренні актуальних та наболілих питань, пов`язаних з оформленням лікарняних та путівок, спілкувалися між собою та ділилися своїм досвідом. Захід пройшов активно, насичено та змістовно.  

Учасники семінару мали можливість переконатися, що журнал «Баланс-Бюджет» піклується про своїх передплатників, не залишає їх наодинці зі своїми проблемами, а пропонує допомогу та реальні рішення. У багатьох, хто ще не є передплатником, з`явилося бажання приєднатися до дружної сім`ї «Баланс- Клубу».

Голова Сумського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Грудіна О. В. розповіла про 2-й Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України-2014» та запросила взяти участь і перевірити свої знання всіх бажаючих.

Закінчився семінар невеликим розіграшем приємних дрібниць: щоденників, блокнотів, календарів.

Розходилися всі дуже задоволені, дякували організаторам за унікальну можливість поспілкуватися на такому високому рівні та отримати відповіді на актуальні запитання.

 

Грудіна О. В., голова Сумського обласного осередку

громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»   
[i1526]  

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!