Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Cпоживачі зможуть отримати компенсацію за неякісні послуги з електропостачання

October 20, 2016

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засіданні прийняла Порядок забезпечення стандартів якості послуг з електропостачання (постанова НКРЕКП від 18.10.2016 № 1841).
Цей Порядок розроблений з метою захисту прав споживачів, яким надаються послуги з електропостачання неналежної якості, стимулювання ліцензіатів до підвищення рівня якості послуг та відповідає практиці європейських країн.
Порядок запроваджує загальні та гарантовані стандарти якості надання послуг, встановлює процедуру надання та розміри компенсацій споживачам за недотримання гарантованих стандартів.
Постанова направлена на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України та вступає в дію після офіційного оприлюднення.

Гарантовані стандарти якості надання послуг з електропостачання та розмір компенсації за їх недотримання див. за посиланням: https://uteka.ua/ua/publication/Potrebiteli-smogut-poluchit-kompensaciyu-za-nekachestvennye-uslugi-po-elektrosnabzheniyu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!