Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Споживачі природного газу стануть більш інформованими

July 16, 2013

З метою підвищення якості обслуговування споживачів природного газу НКРЕ запровадила ряд обов’язків для гарантованих постачальників природного газу. 
Відтепер вони мають забезпечувати розміщення на своєму веб-сайті інформації щодо прав споживачів природного газу та установлених роздрібних цін на природний газ для них, а також щорічно доводити до відома споживачів інформацію за затвердженими формами,  друкуючи її в платіжних документах, призначених для здійснення розрахунків за надані послуги з газопостачання: 

На запит споживача постачальники мають надавати в установлений строк інформацію щодо обсягів спожитого природного газу в минулому та поточному роках, а також щодо стану розрахунків за спожитий природний газ. 
Крім того, інформація про зміну цін на природний газ має публікуватися у ЗМІ та на веб-сайті за 5 днів до введення їх у дію, а також доводитися до відома споживачів.

Постанова НКРЕ від 20.06.13 р. № 709 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 23.07.13 р. № 53).



Новини за темою:

До кого звертатися для перевірки якості газу?

Граничний рівень ціни на природний газ впав

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!