Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Допомагаємо бухгалтерам зорієнтуватися в новій реальності чинного законодавства: січневий семінар від Миколаївського обласного осередку ВБК!

February 3, 2015

29.01.15 р. у великій залі засідань Первомайського міськвиконкому відбувся семінар, організований Миколаївським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Первомайської ОДПІ. На семінарі зібралися бухгалтери та керівники комерційних, аграрних, бюджетних організацій, а також були присутні приватні підприємці. Зал був переповнений, оскільки на семінарі розглядалися вкрай актуальні та важливі питання:

1. Зарплата-2015. Зміна ставок і порядку утримання ЄСВ. Військовий збір. Зміни щодо ПДФО. Лікарняні листи, путівки, разові виплати.
2. Податкова реформа-2015 у розрізі всіх податків і зборів.

У першій частині семінару про зміни, унесені до законодавства з праці, розповів Вадим Дутченко, директор Первомайського Центру зайнятості. Продовжив тему Сергій Урсол, начальник відділу ЄСВ Первомайської ОДПІ. Тему місцевих податків і зборів висвітлювала Світлана Чекрижова, головний інспектор з інформаційно-комунікаційного супроводження, і Людмила Задорожна, начальник відділу платників податків. Ну а левову частку змін у податковому законодавстві довелося коментувати Марині Беліменко, бухгалтеру-експерту ТОВ «Баланс-клуб».
Понад три години знадобилося учасникам семінару для того, щоб розглянути всі запропоновані питання. Рекомендації, професійно надані експертами, урешті-решт допомогли бухгалтерам зорієнтуватися в новій реальності вже чинного законодавства.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:

Майя Лозінська, головний бухгалтер Первомайської ЦРЛ
— Це дуже чудово, що такі семінари є! Але хотілося б, щоб вони проводилися частіше, ураховуючи постійні зміни в законодавстві.

Людмила Лізак, головний бухгалтер ПП «Елізіум-агро»
— Приємно, що ваші видання переймаються проблемами платників податків!

Алла Стець, головний бухгалтер ТОВ «АТІС»
— Враження - позитивні, побажання - найкращі! Дякуємо, що ви є!

Ольга Макарук, ФОП
— Такі семінари дуже важливі для спілкування між фахівцями та бухгалтерами, тому потрібно проводити їх якомога частіше.

Тетяна Кивачук,
член Миколаївського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i2125]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!