Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відображення відпусткових і лікарняних у звітності, новий порядок перевірки дотримання законодавства про працю

June 9, 2017

31 травня сумські бухгалтери мали можливість бути присутніми на черговому семінарі-практикумі, який для них організував Сумський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Традиційним місцем проведення був конференц-зал конгрес центру Академії банківської справи Сумського державного університету.
Нові лектори, новий погляд, але незмінний професіоналізм у викладанні матеріалу та постійна актуальність розглянутих питань наповнювали атмосферу семінару.
Відносно відпусток, порядку та підстави їх надання та оформлення, питання відносно нарахування та відображення відпусткових і лікарняних у звітності, а також про новий порядок перевірки дотримання законодавства про працю, повноваження інспекторів з праці, уповноважених органів місцевого самоврядування, інспектування та консультування доповідали Олександр КАС’ЯНЕНКО –  сертифікований аудитор, директор аудиторської фірми «Сумикооп-аудит», керівник територіального відділення громадської організації «Палата аудиторів і бухгалтерів України» та
Ірина БУРДЕНКО – канд. екон. наук, доцент кафедри бухгалтерського обліку і оподаткування Сумського державного університету
Семінар був орієнтований на бухгалтерів комерційних підприємств, але важливість обговорюваних питань дала можливість узяти у ньому участь представників бюджетних та агропідприємств.

Олександр Дрозд,
голова Сумського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kh@b-club.com.ua

[i3729]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!