Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар у м. Запоріжжі для бухгалтерів комерційних підприємств

April 15, 2015

31 березня 2015 року Запорізький обласний осередок ГО «ВБК» провів семінар для бухгалтерів комерційних підприємств. Захід відбувся за підтримки наших партнерів — компанії «1С» та виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Запорізькій області.
З першого питання, що стосується змін у законодавстві, які відбулися в березні 2015 року, виступила голова обласного осередку ГО «ВБК» Ірина Нефедова. Вона акцентувала увагу на тому, як ці зміни висвітлюють на сторінках видань «Баланс-Клубу». На практичних прикладах, опублікованих у «Балансі», вона розповіла, як мінімізувати витрати на ЄСВ. У ході спільного обговорення нововведень було виявлено проблемні питання. Їх розгляд винесено на круглий стіл, що відбувся 14 квітня в ДФС Запорізької області.
Інспектор відділу соціальних виплат Костянтин  Назаренко детально висвітлив питання призначення та виплати матеріального забезпечення з Фонду соціального страхованния з урахуванням змін 2015 року.
Влад Воденяпін, фахівець фірми 1С «Актіві», на наочних прикладах розповів про зміни, які відбулися в оподаткуванні заробітної плати і як відобразити їх в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» у 2015 році.

Бухгалтери ще раз переконалися, що з нами завжди є рішення!

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i2314]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!