Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відстоюємо свою точку зору у спірних питаннях із контролюючими органами!

October 7, 2016

30 вересня у Вінниці відбувся довгоочікуваний семінар для бухгалтерів бюджетної сфери! Завдяки нашим партнерам – Департаменту АПР Вінницької ОДА, які надали прекрасний актовий зал, ми змогли прийняти всіх бажаючих з усієї області, а це близько 250 бухгалтерів! І це неспроста! Адже тема семінару була вкрай актуальною, ще й лектори такого високого рівня!
Кращі фахівці з питань бухгалтерського обліку та звітності, казначейського обслуговування державного і місцевих бюджетів, державного фінансового контролю: Чечуліна Олена Олександрівна, виконавчий директор з питань координації та взаємодії з бюджетними установами ГО «ВБК», шеф-редактор журналу «Баланс-Бюджет», заслужений економіст України, канд. екон. наук, доцент та Сушко Наталія Іванівна, докторант НДФІ ДННУ «Академія фінансового управління», канд. екон. наук, доцент, експерт журналу «Баланс-Бюджет», розкрили практичну сутність реформ, що відбуваються у сфері бухгалтерського обліку та звітності в державному секторі за такими питаннями:
1. Вимоги НП(С)БОДС та інших нормативно-правових актів щодо необоротних активів і практика їх реалізації. Найризикованіші операції з необоротними активами: реєстрація речових прав, капітальне будівництво, ремонти (поточний, капітальний), поліпшення (реконструкція, модернізація), визначення ліквідаційної вартості, безоплатне отримання, інвентаризація тощо.
2. Вимоги НП(С)БОДС та інших нормативно-правових актів до обліку та звітності запасів, зобов’язань, інших об’єктів обліку. Вирішення проблемних питань за об’єктами обліку.
3. Перспективи впровадження нової нормативно-правової бази у 2017 році (НП(С)БОДС, План рахунків).
Також у роботі семінару взяв участь Дем`яник Андрій Віталійович, заступник начальника управління фінансового, інформаційного та господарського забезпечення  Департаменту фінансів Вінницької ОДА з дуже гарячим і наболілим питанням: «Проблемні питання, що виникають при роботі в системі ProZorro».
Для створення святкової та позитивної атмосфери бухгалтерам продемонстрували фільми «І Бог створив бухгалтера», буктрейлер за книгою Позової С.В. «Бухгалтер, якому довіряють» та фільм «Баланс-25» про досягнення компанії за 25 років! Почесна гостя семінару виконавчий директор ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Чепурова С.В. виступила з вітальним словом і розповіла учасникам семінару про масштабність діяльності Клубу, адже нам є чим пишатись!
 На семінарі було присутнє і Вінницьке державне телебачення, брали інтерв'ю в іменитих лекторів та висвітлювали захід у новинах.
Ураховуючи сьогоднішню ситуацію в країні, важке економічне становище, ВБК зібрав на семінар не лише своїх учасників, а й усіх бухгалтерів, які прагнуть до знань та підвищення свого професійного рівня. Бухгалтери переконалися, що ставши передплатниками журналу «Баланс-Бюджет», вони отримають не тільки цінну й конкретну інформацію, а й можливість спілкуватися, отримувати відповіді на найгарячіші питання, відчують себе захищеними від різних неприємностей, а ще – набудуть нових друзів, з якими можна буде порадитись і поділитися досвідом! Адже в наш час найголовніше – це спілкування.

З нами завжди є рішення!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

Відгуки про семінар:

Колектив фінансово-економічної служби в/ч А0549 :
– Ми хочемо подякувати вам за проведення семінару! На ньому було висвітлено та роз`яснено багато проблемних питань, які нас хвилюють. Користуючись вашими рекомендаціями, нам вдається відстояти свою точку зору у спірних питаннях із контролюючими органами.
Крім того, ми хочемо подякувати за ваше видання «Баланс-Бюджет». Це гарний помічник у роботі. Ми стали його передплатниками лише в цьому році і не жалкуємо, а, навпаки, - дуже задоволені виданням.

Купренко О.М., головний бухгалтер ДП «Поділлягеодезкартографія»:
– Хочу подякувати ТОВ «Баланс-Клуб» та вінницькій команді за добре організований і проведений семінар. Усе було класно! Творчої наснаги вам, звершень, реалізації задуманого. Чекаємо на зустрічі на семінарах.

Задорожна Т.В., головний бухгалтер спортивної школи «Інваспорт»:
– Висловлюю подяку редакції видання «Баланс-Бюджет» та організаторам семінару. На семінарі були надані практичні рекомендації щодо використання в роботі бухгалтерських стандартів, висвітлено проблемні питання з ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах, відповіді на проблемні питання були підкріплені чинним законодавством. Кваліфіковано та доступно були висвітлені зміни в бюджетному законодавстві, що будуть запроваджені починаючи з 2017 року.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!