Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

На що чекати бухгалтерам у 2017 році? Усі нюанси ведення бухобліку та зміни до законодавства - на семінарі-практикумі в Сумах

October 6, 2016

30 вересня ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провела черговий семінар-практикум для передплатників видань «Баланс» у рамках програми лояльності «Все включено». На цей раз шеф-редактор журналу «Баланс» Ольга Борисівна Целуйко та редактор напряму Людмила Дмитрівна Артем’єва своїм професіоналізмом вразили бухгалтерів Сумської області. У приміщенні конгресс-центру Сумського державного університету (у минулому – Банківська академія) зібралися бухгалтери не лише із Сум, але й із багатьох районних центрів області. Технічне оснащення залу, в якому проходив семінар, дозволило слухачам учергове усвідомити власну значущість завдяки фільму «І Бог створив бухгалтера», відчути свою причетність до фінансової еліти країни, переглядаючи ролик «Що таке Баланс?», присвячений 25-річчю компанії, а також повною мірою зануритися в потік інформації про майбутні зміни в Податковому кодексі, про те, як захистити себе від санкцій, ведучи правильний облік первинних документів, про навчання працівників за рахунок підприємства та багато чого іншого.

Важливість семінару й майстерність лекторів підтверджують відгуки слухачів:

Нейолова О.С., заступник головного бухгалтера ТОВ «Темп СВ»:
– Дуже пізнавальний семінар! Охоплено всі нюанси ведення бухгалтерського обліку в наший країні, всі зміни до законодавства, які чекають нас у 2017 році... Усі матеріали семінару тісно пов'язані із практикою роботи бухгалтерів. Спасибі!

Кладієнко О.В., ФГ «Прикордонне»:
Дуже вдячна Клубу за змістовний семінар! Дізналася дуже багато цікавого, нового. Застосовуватиму поради лекторів на практиці.
Практично кожен, хто виходив із залу, так чи інакше висловлював свою подяку, яку я хочу передати Вам, Ольга Борисівно та Людмило Дмитрівно! Величезне Вам спасибі!

Олександр Дрозд, голова Сумського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vbk.kharkiv@gmail.com

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтесь до своїх успішних колег і ви!

[i3288]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!