Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про формування резерву відпусток і особливості роботи на єдиному податку: семінар-практикум для бухгалтерів Сумщини

June 2, 2016

На семінар-практикум у межах теми «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», організований і проведений ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», 30 травня 2016 року у великому конференц-залі Наукової бібліотеки Української академії банківської справи в м. Сумах зійшлися бухгалтери для обговорення нагальних професійних питань . Цього разу, напередодні літа, з-поміж доволі широкого кола актуальних на сьогодні питань, стрижневим було з’ясування нюансів щодо відпусток. Крім цього, детально зупинялися на особливостях роботи на єдиному податку.
Час сплинув доволі швидко і непомітно, адже обговорення тривало жваво, а подана інформація викликала незгасний інтерес у присутніх. Докладно, чітко і доступно лектор-експерт бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор Мельник Ніна Миколаївна висвітлювала питання, винесені на розгляд, зокрема: відпустки-2016 та кадрові документи, резерв на оплату відпусток, робота на єдиному податку, плюси та мінуси спрощеної системи оподаткування, обмеження та заборони, ведення книг обліку, готівкові та безготівкові розрахунки єдинників, актуальні питання щодо ПДВ і податкових накладних. Певна річ, окрему увагу бухгалтерів було акцентовано на новинах законодавства. У ході активного спільного обговорення, що тривало в теплій та дружній атмосфері, учасники семінару-практикуму ставили запитання й одразу отримували вичерпні відповіді.

Після завершення засідання окремі бухгалтери звернулися до лектора для отримання індивідуальних фахових консультацій. Учасники щиро дякували за організацію подібних заходів та висловили побажання проводити їх частіше.

Федченко Юлія Павлівна, бухгалтер ТОВ «БК "МД-БУД"»:
– Відгук позитивний. Усе сподобалося. Чекаю на нові зустрічі.

Дженжерова Ольга Володимирівна, бухгалтер ПФ «ОРДЕКС»:
– Хочу подякувати організаторам та лектору цього заходу за надання корисної інформації для коректної роботи бухгалтера, за доброзичливість і позитивне ставлення. Для мене особливо корисною була інформація про формування резерву відпусток.

Заріцька Олена Василівна, провідний бухгалтер Сумської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу:
– Дуже рада, що нарешті семінар відбувся в м. Сумах! Сьогодні була озвучена дуже корисна та актуальна інформація. Сподіваюся, в майбутньому таких семінарів буде більше і проводитимуться вони частіше.

Буслова Світлана Михайлівна, голова обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i3029]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!