Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Агро»: приклади заповнення нової податкової декларації. Про актуальне на семінарі ВБК і на сторінках видання

April 5, 2017

30 березня 2017 року в актовому залі Ямпільської районної адміністрації відбувся черговий кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектора, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакцією журналу «Баланс-Агро» за підтримки Департаменту АПР Вінницької обласної адміністрації.
У семінарі взяла участь Ірина Миколаївна Хмельницька, представник 1С Україна, яка надала доступні роз’яснення нововведень в обліку заробітної плати у 2017 році у програмі 1С:Підприємство та показала на прикладах, як ними користуватися.
Основну інформацію учасники отримали від лектора та постійного партнера Зубрицької Ірини Юріївни, податкового та фінансового консультанта, судового експерта, економіста. Лектор розглянула найактуальніші питання:
– Новини законодавства.
– ПДВ. Питання заповнення кодів. Новий порядок бюджетного відшкодування.
– 3 200 грн.: дотримання норм закону та соціальної справедливості. Як уникнути зайвих витрат на оплату праці. Приклади нарахування зарплати у 2017 році.  
– Єдиний податок та підприємці: особливі ризики діяльності.
Особливу увага Ірина Юріївна приділила журналу «Баланс-Агро» № 10, в якому доступно наведено приклади заповнення нової податкової декларації, що дуже хвилювало бухгалтерів-аграріїв, а також зразок заяви для отримання бюджетної дотації. Бухгалтери отримали компетентні рекомендації та поради, поділилися своїм досвідом із колегами та мали можливість почути їхню думку.
Учасники семінару переконалися, що «Баланс-Агро» – це єдине видання, призначене як для бухгалтерів, так і для керівників аграрного сектора, тож в непередплатників з'явилося бажання приєднатися до нашої команди .
Головним побажанням було і надалі проводити подібні заходи та приїжджати в інші райони!!!

Собко Світлана Вікторівна, головний бухгалтер ТОВ «Буша»:
– Хочу висловити подяку «Баланс-Клубу» за дуже гарний семінар! Ми передплачуємо «Баланс-Агро» дуже давно і жодного разу про це не пошкодували. Завжди в журналі друкують конкретику, а головне – все своєчасно. На семінарі піднімалася дуже важлива тема. І ніде й ніхто не міг дати вичерпну відповідь, а ви пояснили так, як нам це потрібно. Ще раз дякую за семінар!»

З «Балансом» завжди є рішення!!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3649]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!