Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар «ДІАЛОГ» для бухгалтерів бюджетної сфери і керівників підприємств Закарпаття

November 9, 2015

29 жовтня в м. Ужгород пройшов Семінар  «ДІАЛОГ» для бухгалтерів бюджетної сфери і керівників підприємств Закарпаття. До просторого залу профспілок в обласному центрі м. Ужгород завітало понад 150 бухгалтерів міста, району та області.
Відкрила семінар голова Закарпатського обласного осередку ГО «ВБК» Сег Любов Юріївна, налаштувавши усіх на плідну співпрацю, повідомила про конкурс Кращий бухгалтер України, розповіла про переваги для тих бухгалтерів, які беруть активну участь у конкурсі.
Під час семінару  «ДІАЛОГ» Куценко Ольга Петрівна, фахівець казначейської   служби, вела  роз’яснення проблемних питань щодо виконання окремих вимог національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі при їх застосуванні бюджетними установами, а також розглянула питання  проведення підготовчих заходів з формування в бухгалтерському обліку   інформації для складання звітності за 2015 рік.
Питання щодо призначення та виплати матеріального забезпечення із загальнообов’язкового державного соціального страхування розкрив Гоблик Ярослав Іванович – начальник контрольно-ревізійного відділу ВД Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.
На завершення був проведений 4–й розіграш подарункових сертифікатів мережі магазинів Watsons серед передплатників  ВКК «Баланс-Клуб».
Переможцями стали Росоха Оксана Іванівна та Кужіль Людмила Анатоліївна.
Робота йшла жваво, було поставлено багато запитань, велося активне обговорення, бухгалтери обмінювалися досвідом, подекуди сперечалися, але ніхто не залишився байдужим. А передплатники вкотре переконалися: всю важливу інформацію, що висвітлювалася на семінарі, вони знайдуть на сторінках видання «Баланс-Бюджет».
Вливайтеся в нашу сім`ю – «Баланс-Клуб»! А ми подбаємо про те, щоб ви відчували себе комфортно і впевнено!

З нами завжди є рішення!

Сег Любов Юріївна,
голова Закарпатського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
uz@b-club.com.ua

[i2695]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!