Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Акценти на типових порушеннях у бюджетних установах та шляхи їх вирішення з точки зору контролюючих органів

October 3, 2017

29 вересня понад 170 бухгалтерів узяли участь у семінарі-практикумі для бухгалтерів бюджетних установ Хмельницької області. Організатор семінару — Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК» за участю провідних фахівців Управління Пенсійного фонду України в м. Хмельницькому.
Лектори: О. І. Качковська, експерт ГО «ВБК» з питань бухгалтерського обліку в бюджетних установах, редактор напряму видання «Баланс-Бюджет»; П. М. Іванечко, експерт ГО «ВБК», голова Тернопільського осередку МГО «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів»,  бухгалтер-експерт АФ ТОВ «Тер Аудит» канд. екон. наук; І.А. Мельникова, начальник відділу адміністрування супроводження адмінсистем електронних реєстрів та захисту інформації управління ПФУ в м. Хмельницькому.
 Питання семінару: огляд новин бюджетного законодавства; облік операцій з основними засобами; складання фінансової та бюджетної звітності за ІІІ квартал 2017 року; публічні закупівлі; організація та оплата праці в бюджетній установі. Учасники семінару отримали інформацію щодо оприбуткування основних засобів за загальним та спеціальним фондом, нарахування амортизації, списання ОЗ, порядку проведення та оформлення інвентаризації, складання фінансової та бюджетної звітності, особливостей проведення процедур у системі публічних закупівель, установлення доплат та надання премій, підсумованого обліку робочого часу та охорони праці в бюджетній установі.

Яворщук О.Р., Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області:
– Дякую за змістовний та добре організований семінар. Теми розкрито як з теоретичного, так і з практичного боку, з детальним урахуванням змін у законодавстві. Особливо корисними є теми, розкриті з точки зору перевіряючих та контролюючих органів, з акцентами на порушення, які найчастіше допускаються бюджетними організаціями, та шляхи їх вирішення. Також дуже приємно, що теми, які цікавлять бухгалтерів – учасників семінару, широко розкриваються в «Баланс-Бюджеті». Важливим для працівників нашої бухгалтерської служби є можливість поставити запитання, які ми готуємо до кожного семінару. Пропозиції з вирішення проблемних питань ми враховуємо в подальшій роботі установи.

Домбровська В.І., Управління фінансів Старокостянтинівської РДА:
– Дякую за гарно проведений семінар, що розкрив багато актуальних питань для сучасного бухгалтера. В час стрімких змін у законодавстві ті нюанси, що були висвітлені на семінарі, стануть у нагоді під час складання звітності, подання звіту з ЄСВ, сприятимуть грамотному діловодству та суттєво спростять бухгалтерську роботу.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3933]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!