Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкові ризики та податкова безпека бізнесу: розширений семінар для комерційних і агропромислових підприємств

October 4, 2016

Вінниця, 29 вересня... Холодний похмурий день, але... Після серпневої перерви на відпустковий відпочинок «Баланс-Клуб» знову зібрав своїх передплатників і значну кількість запрошених гостей на новий розширений семінар!
Цього разу увагу було приділено комерційним підприємствам і агропідприємствам. Гості з'їхалися з усієї Вінницької області! І завдяки тому, що семінар було проведено спільно з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької облдержадміністрації, ми змогли прийняти всіх бажаючих у чудовому та просторому залі.
Бухгалтери дізналися про діяльність Всеукраїнського бухгалтерського клубу, про Групу компаній «Баланс» та її продукти, про новинки, про книгу Світлани Позової «Бухгалтер, якому довіряють», підготовлену для передплатників 2017 року програму «Все включено» та конкурс «Кращий бухгалтер України – 2016».
Із вітальним словом виступила Світлана Чепурова, почесний гість семінару, виконавчий директор ГО «ВБК» .

На семінарі було розглянуто низку таких важливих питань:
1. Осінь-2016: новини літа. Огляд змін та роз’яснень державних органів.
2. Основні ризики роботи бізнесу в 2016 році.
3. Підготовка до перевірок контролюючих органів. Особливості перевірок у 2016 році. 2017 рік – завершення мораторію на перевірки. Огляд судової практики.

Теми семінару-практикуму розкрили лектори:
Зубрицька Ірина Юріївна, експерт ГО «ВБК», податковий і фінансовий консультант, судовий експерт, економіст, партнер ГК «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти»;
Ірина Миколаївна Хмельницька,представник 1С Україна;
Томенко Роман Вікторович, адвокат (більше ніж 15 років практики податкових перевірок та податкових спорів).

Семінар пройшов в активній та жвавій атмосфері, було багато обговорень, звучали цікаві запитання, надавалися чіткі та конкретні відповіді. Лише потрібне і нічого зайвого. Розпалювалися суперечки між бухгалтерами, відбувався обмін порадами. Ніхто не залишився байдужим, і всі почули те, що їх цікавило:

Йолдич Л.А., бухгалтер ФГ «Світлана»:
– Хочу подякувати представництву ВБК у Вінницький області за змістовний та дуже доречний семінар. Прохання і надалі проводити такі семінари. Натхнення вам у роботі!  

Бондаренко Л.В., бухгалтер СФГ «Ромашка»:
– Щиро дякую організаторам семінару - ГО «ВБК» та Вінницькому представництву за змістовний семінар. Усі теми викладено на семінарі професійно, досконало, зрозуміло. Бажаю вам надалі успіхів і розвитку.
Після закінчення семінару ще довго тривало спілкування слухачів із лекторами і, звичайно ж, бухгалтери вкотре переконалися, що з «Балансом» завжди є рішення !!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3274]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!