Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Незабутня зустріч бухгалтерів бюджетних установ Хмельниччини з найавторитетнішими фахівцями в бюджетній сфері України

October 4, 2016

На семінар 29 вересня 2016 року бухгалтери бюджетних установ Хмельницької області чекали з особливим нетерпінням. Адже саме в цей день їх очікувала незабутня зустріч з найавторитетнішими фахівцями в бюджетній сфері України  Чечуліною Оленою Олександрівною та Сушко Наталією Іванівною.
В приміщенні Хмельницького інституту МАУП зібралось понад 400 бухгалтерів, економістів і членів тендерних комітетів бюджетних установ. Семінар-практикум розпочався з демонстрації емоційного  фільму «І Бог створив бухгалтера» та відео про 25-річний ювілей Групи компаній «Баланс». Урочиста атмосфера в залі налаштувала учасників семінару на продуктивну роботу. На початку семінару увагу присутніх було зосереджено на 25-річному ювілеї компанії, на її досягненнях, почесній місії та цілях. Бухгалтери дізналися про спецвипуски та «Школу бухгалтера-розпорядника бюджетних коштів», роботу консультаційної лінії, програму лояльності «Все включено» та щорічний конкурс «Кращий бухгалтер України».
Лектори Чечуліна Олена Олександрівна, виконавчий директор з питань координації та взаємодії з бюджетними установами ГО «ВБК», шеф-редактор журналу «Баланс-Бюджет», заслужений економіст України, канд. екон. наук, доцент; Сушко Наталія Іванівна, докторант НДФІ ДННУ «Академія фінансового управління», канд. екон. наук, доцент, експерт журналу «Баланс-Бюджет»; Трач Наталія Михайлівна, головний спеціаліст дотримання законодавства у сфері державних закупівель ГУ ДКСУ у Хмельницькій області ґрунтовно розкрили питання:
1. Вимоги НП(С)БОДС щодо необоротних активів та інших нормативно-правових актів і практика їх реалізації. Найризикованіші операції з необоротними активами: реєстрація речових прав, капітальне будівництво, ремонти (поточний, капітальний), поліпшення (реконструкція, модернізація), визначення ліквідаційної вартості, безоплатне отримання, інвентаризація тощо.
2. Вимоги НП(С)БОДС та інших нормативно-правових актів щодо обліку та звітності запасів, зобов’язань, інших об’єктів обліку. Вирішення проблемних питань по об’єктах обліку.
3. Перспективи впровадження нової нормативно-правової бази у 2017 році (НП(С)БОДС, План рахунків).
4. Публічні закупівлі (ПРОЗОРО):  практика застосування.

Протягом п’яти годин лектори доступно, грамотно і професійно надавали роз’яснення з питань семінару, відповідали на запитання, що  продовжували надходити індивідуально і після завершення семінару. Актуальними були всі питання, але найбільше запитань виникало стосовно роботи в системі електронних закупівель.   Зал проводжав лекторів із  вдячністю та сподіванням на зустріч в 2017 році.  Відгуки та пропозиції після проведеного заходу свідчать про те, наскільки семінар був корисним і потрібним бухгалтерам.

Клімчук Катерина Іванівна, УФ Славутської РДА Хмельницької області:  
– Усі виступи були змістовні. Велика подяка лекторам Чечуліній О.О. та Сушко Н.І. за питання НП(С) БОДС. Особлива подяка організаторам ХОО ГО «ВБК» за семінар.

Матвійчук Ольга Василівна, Крупецька сільська рада:  
– Дякую за змістовний семінар. До даного часу  ніхто не проводив семінарів по «Публічних закупівлях». Почула багато цікавої інформації, отримала майже всі відповіді на запитання. Велике Вам спасибі!

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3275]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!