Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Мінімальна зарплата: вичерпні відповіді від експертів ГО «ВБК»

April 3, 2017

29 березня 2017 року в актовому залі Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», організований Полтавським обласним осередком ГО «ВБК». Щоб почути роз’яснення щодо складання звітності за І квартал та оплати праці, у цей день зібралися бухгалтери підприємств усіх форм власності.
З новинами законодавства, актуальними питаннями обліку та оподаткування ознайомила учасників семінару лектор-експерт ГО «ВБК» Вікторія Дудник. Головний державний ревізор-інспектор Наталія Юхименко розставила акценти щодо зарплатної звітності та підказала бухгалтерам, як виправити помилки в попередніх періодах. Питання індексації заробітної плати висвітлив постійний лектор ГО «ВБК», переможець конкурсу «Кращий бухгалтер України» Антон Янко. Він поінформував також про нові роз’яснення Мінсоцполітики щодо мінімальної заробітної плати. Усі лектори в доступній формі, з додатковими роз’ясненнями та коментарями відповіли на запитання бухгалтерів.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:

Танько Любов Михайлівна, головний бухгалтер «Облжилпостач»:
– 29.03.17 р. відвідала семінар від ВБК та «Баланс-Клубу». У мене було запитання із заробітної плати, а саме, що не включається до мінімальної зарплати (3 200 грн.). Отримала вичерпну відповідь від лектора Антона Ігоровича Янко. Дуже вдячна!

Коршун Юлія Сергіївна, головний бухгалтер ТОВ «Комунікації та технології»:
– Семінар був цікавий, особливо широко були розкриті питання мінімальної заробітної плати, застосування прожиткового мінімуму, дякую!

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3646]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!