Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери – мудрі люди, тому постійно вчаться

April 4, 2017

Саме так вважають учасники бухгалтерського семінару-практикуму із серії «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», що відбувся в Черкасах 29 березня 2017 року. Гостей заходу традиційно затишно розмістив світлий і просторий зал Черкаської обласної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка.
Цей семінар-практикум для бухгалтерів комерційних підприємств був присвячений надзвичайно актуальній темі: «У фокусі уваги: нововведення з ПДВ та кадрове діловодство». Після аналізу останніх законодавчих змін та роз’яснень контролюючих органів, як завжди, докладно, чітко і доступно постійний лектор бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, професор Остап’юк Наталія Анатоліївна висвітлювала питання, винесені на розгляд. Зокрема, ознайомилися з нюансами нової форми податкової накладної та податкової декларації з ПДВ із 01.03.17 р., докладно зупинилися на змінах в оподаткуванні податком на прибуток з 2017 р. Чи не найбільше уваги було приділено такому важливому на сьогодні питанню, як «Правильні кадрові документи – на захисті від штрафів за порушення трудового законодавства». До «поля зору» потрапило практично все – від приймання працівників, особливостей оформлення іноземців та інвалідів до переведення працівників і варіантів звільнення, а також кадрової документації підприємця.
На підтримку співпраці ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» із компанією «1С Україна» до порядку денного було включено питання щодо нових можливостей сервісів 1С:ІТС для ведення обліку на підприємстві. Його детально виклала, використовуючи наочний супровід за допомогою мультимедіа, Кулішенко Наталія Леонтіївна, керівник проекту компанії 1С-Франчайзинг ТОВ «Кварц».
У невимушеній атмосфері, що завжди панує на наших заходах, присутні ставили уточнюючі запитання до лекторів у ході розгляду, подекуди виникали невеличкі дискусії, у результаті яких сторони доходили істини. Наші семінари-практикуми – це професійний майданчик, де не лише лектори, а й самі учасники щиро діляться власним практичним досвідом.
Чимало бухгалтерів скористалися нагодою отримати кваліфіковані відповіді під час семінару-практикуму на свої індивідуальні запитання, які вони ставили лекторові заздалегідь. Приємно, що до числа постійних учасників наших засідань весь час додаються нові і вони теж гідно оцінюють нашу роботу.

Чорненко Людмила Петрівна, бухгалтер ФОП Копієвський:
– Як відомо вже, бухгалтери – мудрі люди. Щоб підтримувати цей статус, вимушені постійно вчитися. Завдяки вашим семінарам дізнаємось багато інформації про зміни в податковому законодавстві, в обліку. У нас є унікальна можливість розглядати, обговорювати практичні завдання, що виникають під час ведення бізнесу. Дуже вдячна організаторам цього заходу за змістовні семінари!

Неїжмак Леся Єгорівна, бухгалтер ПП «Владимар»:
– Практичні поради та своєчасність лекцій спрощують і коригують роботу бухгалтерів. Завжди доброзичлива атмосфера, лектором надаються вичерпні відповіді на запитання. Надається повна інформація щодо оформлення передплати на «Баланс». Дякую за цікавий семінар!

Мазуренко Алла Олексіївна, головний бухгалтер Черкаської археологічної інспекції:
– Перш за все дякую за запрошення, яке завжди отримую вчасно електронною поштою. Дуже корисні та потрібні посилання, матеріали, які отримуємо за підсумками семінарів – дуже економить час і нерви, не кажучи вже про дієву користь цих матеріалів. Головне, що наш лектор Наталія Анатоліївна не просто «бубонить тему», а розглядає питання у практичній площині з усіх боків: і як бухгалтер, і як ревізор. Так тримати!

Ліннік Наталія Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Молодіжне»:
– Дуже гарно висвітлені питання за темами семінару, зокрема щодо податкових накладних і їх заповнення, декларації з податку на прибуток. Дякую за отриману кваліфіковану відповідь на своє запитання, яке було поставлене в електронному вигляді до семінару.

Рубан Інна Григорівна, фінансовий директор ТОВ «Гал-Інвест»:
– Дуже кваліфікований лектор, цікаво і обґрунтовано викладає матеріал!

Федченко М.О, бухгалтер ПМП «Ка-О-еМ»:
– Цікавий формат «відповідь-дискусія». Цікаво, як заповнюється податкова накладна. Побажання: конкретика з виробництва, будівництва: момент «замовник-підрядник»; земельна ділянка на ФОП: оплату за роботи проводить підприємство, підрядник складає акти для цього підприємства, як відображати в прибутку? Бажаю успіхів та здоров’я! Семінар цікавий!!!

Світлана Буслова, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i3647]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і Ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!