Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Неврегульовані питання щодо оформлення договорів оренди на землю відповідно до вимог чинного законодавства

December 5, 2017

28 листопада ГО «ВБК» і редакція видання «Баланс» за підтримки  ГУ ДФС у Волинській області та Департаменту агропромислового розвитку ОДА провели у м. Луцьку безплатний семінар-практикум для бухгалтерів комерційного та аграрного сектору. Тематика семинару стосувалася змін у законодавстві щодо бухгалтерського обліку та пенсійного забезпечення, оподаткування та змін, що відбулися для сільгоспвиробників, особливостей оплати праці й оформлення стажерів і практикантів різного віку.
Лектори Нікотіна Олена Володимирівна, заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області та Кориневський Сергій Михайлович, аудитор.
Значний інтерес серед учасників викликали зміни у законодавстві й оподаткуванні, а також досі ще актуальна тема блокування реєстрації податкових накладних.
Багато запитань у бухгалтерів було про стажерів та їх оформлення в залежності від віку. Потребували уточнення неврегульовані питання щодо оформлення договорів оренди на землю відповідно до вимог чинного законодавства; зміни місця розташування відокремленого підрозділу юридичної особи в межах чинного законодавства та порядку подання повідомлення за формою №20-ОПП.
ГО «ВБК» щиро вдячна головному бухгалтеру Волинського агродепартаменту Кравчук Аллі Іванівні за всебічну допомогу в організації заходу. Сподіваємось, що і надалі наша співпраця буде плідною та корисною.
Чекаємо зустрічі із передплатниками Балансу у наступному 2018 році на семінарах і вебінарах ГО «ВБК».

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Наталія Астахова,
голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
n.astahova@balance.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!