Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Озброєний знаннями й не боїться нічого!

May 13, 2017

Хто це? Це бухгалтер! Але не просто бухгалтер, а бухгалтер, який відвідав семінар ГО «ВБК» під керівництвом майстрів бухгалтерської справи: шеф-редактора видань «Баланс» та «Бібліотека «Баланс»» Целуйко Ольги Борисівни та редактора напрямів Омельницької Зінаїди Яківни!
28 квітня бухгалтери та керівники підприємств змогли стати впевненішими, дізнавшись про новини законодавства, отримавши актуальні роз'яснення з питань бухобліку та оподаткування, праці та кадрів, огляд актуальної судової практики. А також перевірили свої знання щодо: змін в оподаткуванні прибутку підприємств у звітності за І квартал 2017 року; виправлення помилок у бухобліку (помилки поточного періоду, помилки попередніх періодів); оновленої звітності з ПДВ; нововведень з декларування доходів громадян за 2016 рік у формі № 1ДФ. А також отримали подарунки від нашого партнера – компанії «1С» і взяли участь у розіграші призу!

Відгуки учасників:

Портнова С. І.:
– Велике спасибі за те, що щомісячно «Баланс» дає можливість взяти участь у чудових семінарах. Після них усе стає на свої місця! Ольга Борисівна та Зінаїда Яківна дуже дохідливо пояснюють найскладніші речі! Завдяки вашим семінарам ми озброєні й готові до перевірок.

Шестак М.В.:
Дуже цікавий семінар відвідали 28.04.17 р. Теми, заявлені на семінарі, добре викладені. Повністю розкриті. Доступно! Інформативно! І дуже подобається можливість живого спілкування з лекторами.

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i3688]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!