Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про типові помилки в податкової звітності

May 15, 2017

28 квітня, незважаючи на форс-мажорні обставини – непередбачувану зміну лектора, чергове засідання Клубу бухгалтерів у Рівному відбулося! Тема семінару: «Зміни в законодавстві-2017 у фокусі квартальної звітності».
І хоча в цей день у Рівному проходило ще 2 бухгалтерських семінари, бухгалтери з нетерпінням чекали на новини від Клубу бухгалтерів. Завдяки професійності лектора Вакольчук Тетяни Георгіївни,  Головного державного податкового інспектора інформаційно-комунікаційного відділу ГУ ДФС у Рівненській області, бухгалтери отримали інформацію та готові рішення з питань практичного застосування норм податкового законодавства.
Крім традиційного огляду змін до Податкового кодексу та деяких законів у частині податку на прибуток, актуальних роз'яснень з ПДВ, на прохання бухгалтерів аналізувалися типові помилки, які допускають платники податків, складаючи податкову звітність. Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу. Семінар вкотре підтвердив, що бухгалтери зацікавлені в отриманні професійних роз'яснень із питань, що потребують практичного вирішення.

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3691]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!