Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ми допомагаємо вчасно відреагувати на зміни в законодавстві, виділити найбільш важливі моменти

March 31, 2017

28 березня 2017 в Миколаєві було проведено семінар-практикум для бухгалтерів і керівників комерційних і аграрних підприємств на тему: «Нововведення законодавства-2017: вивчаємо і застосовуємо на практиці».
Черговий семінар було організовано Миколаївським обласним відділенням ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», Групою компаній «Баланс» у партнерстві із франчайзі 1С компанією «АЛЕДА СОФТВЕР».
В. Чоларія ознайомила слухачів із новинами законодавства, розповіла, як правильно підготуватися до перевірок із праці. Блок з ПДВ, представлений лектором, допоміг розібратися в особливостях нової форми податкової накладної, як визначитися з кодуванням товарів, послуг, формуючи документ, а також які складнощі та ризики виникають у разі допущення помилок у документах, несвоєчасної реєстрації, списання товарів і заборгованостей.
Т. Кивачук звернула увагу учасників на те, як правильно оформити приймання на роботу і яких процедур потрібно обов'язково дотримуватися.
Партнер ВБК А. Холостенко, компанія «АЛЕДА СОФТВЕР», показав на прикладах важливість постійного супроводу бухгалтерської програми 1С фахівцями-програмістами і нові можливості, реалізовані у версії 1С 8.2. Розглянули, як багато проблем вирішується завдяки застосуванню автоматизованого обліку за допомогою програм 1С 8 і 1С 7.7.
Приємною несподіванкою для учасників стала вікторина, під час якої кожен зміг звірити свої рішення із пропонованими варіантами колег і коментарями експертів.
Кожен учасник отримав презент, і завершили зустріч на досить позитивній ноті.
Численні відгуки із вдячністю слухачів свідчать про високий рівень підготовки заходу, його актуальність і важливість для бухгалтерської спільноти.

Полянська В.Є., підприємець:  
– Усі питання було викладено чітко, не просто теорія, але й наведено приклади, як відбувається на практиці. Ставилися запитання – усі відповіді було аргументовано. Спасибі Вам за вашу роботу!

Соловйова І.В., ТОВ «Агроресурси»:
– Спасибі організаторам семінару. Ви допомагаєте вчасно відреагувати на зміни в законодавстві, виділити найбільш важливі моменти. З журналами «Баланс» легко і зручно працювати. Особливо актуальна «Бібліотека «Баланс».

Зубкова А.С., ТОВ «ПІК ДІСТРІБЮШН»:
Спасибі, що проводите такі семінари, за можливість отримати інформацію з вуст експертів і поставити запитання. Особливо зрозумілим і доступним був виступ про особливості програми 1С А. Холостенко.

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3644]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!