Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар для представників агросектора Запорізької області

February 2, 2016

28 січня 2016 року в Запоріжжі відбувся семінар для представників агросектора області, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», громадською організацією «Інститут податкових реформ» та ГУ ДФС у Запорізькій області.
Відкриваючи захід, начальник ГУ ДФС у Запорізькій області О‪. Кавилин наголосив, що останні зміни до податкового законодавства потребують широкого роз’яснення серед платників податків. За його словами, «…представники бізнесу неоднозначно сприйняли нововведення в Податковому кодексі. Ми з вами зібрались тут якраз для того, аби розібратись у ситуації та визначити основні аспекти реформування. Сьогодні ми будемо організовувати подібні зустрічі та приймати ефективні рішення». Голова ГО «ІПР» Лариса Церетелі підкреслила, що наразі спільними зусиллями громадськості та підприємців можна розробити такі норми законодавства, які були б удалими для розвитку своєї справи.
Під час семінару експерт із податкового законодавства Інституту податкових реформ Ельвіра Ткачова та фахівці ДФС регіону надали роз’яснення змін до Податкового кодексу стосовно оподаткування доходів аграріїв, а саме: розподілу ПДВ для сплати до бюджету та нові умови сплати єдиного податку платниками-сільгоспвиробниками четвертої групи. Також для платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування – представників агросектора збільшено ставки єдиного податку залежно від виду земель від 0,16 % до 5,4%  нормативної грошової оцінки 1 га землі.
Оскількі всі присутні на семінарі – передплатники видання «Баланс-Агро», голова Запорізького обласного осередку ГО «ВБК» Нефьодова І.Л. нагадала про програму «Усе включено» та запевнила бухгалтерів, що залишаючись із нами, вони завжди матимуть можливість оперативного вирішення проблем.

Ірина Нефьодова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[p2844]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!