Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Агросемінар «на біс» під кінець 2016 року! Працюємо за новими правилами сплати податків та зборів

December 30, 2016

Ось і добіг кінця тривожний і нестабільний рік, настав час підбивати підсумки і ставити цілі на майбутнє.
27 грудня у Вінниці «Баланс-Клуб», на численні прохання аграріїв, провів черговий семінар-практикум для бухгалтерів. За доброю традицією зустріч відбулася в актовому залі Департаменту АПР - наших постійних і надійних партнерів.  Навіть погода сприяла довгоочікуваній зустрічі бухгалтерів! Вони зібралися з усієї області, і недарма, адже розглядалися найбільш хвилюючі та гарячі питання: перспективне законодавство; готуємось до закриття спецрежиму з ПДВ; знижуємо податкові ризики - захищаємо активи; аналізуємо й виправляємо помилки за час мораторію; підтверджуємо дійсність господарських операцій зі списання МТР, зокрема ПММ; уникаємо акцизного податку; підтверджуємо правильність застосування цін на продукцію у 2014-2016 роках; списуємо ОЗ нині та чекаємо змін до ст.189 ПК для утилізації запасів.
Як завжди, на агросемінарі лектором була постійний партнер Всеукраїнського бухгалтерського клубу у Вінницькій області Темник Катерина Іванівна, експерт ГО «ВБК», податковий консультант, член спілки податкових консультантів України,бухгалтер-економіст – практик, ПП з обліку й аудиту, консультування з питань податкового законодавства.
Семінар проходив у інтерактивній формі, звучали цікаві запитання, а у відповідь надавались чіткі та конкретні відповіді. Тільки потрібне і нічого зайвого. Розпалювалися суперечки між бухгалтерами, надавалися поради. Ніхто не залишився байдужим і всі отримали відповіді на свої запитання.
У роботі семінару взяли участь партнери - «1 С Україна». Зокрема, Хмельницька Ірина Михайлівна розповіла про зміни й дала чіткі рекомендації в роботі.

Каневська О.С., бухгалтер ТОВ «Муніципальний консалтинговий центр»:
– Дякуємо за проведений семінар, було дуже цікаво, багато корисної інформації і в доступному форматі.
Вдячні видавництву «Баланс Клуб» і команді Вінницького регіону. Бажаємо подальшого процвітання!
З повагою.

Семенюк В.М., головний бухгалтер ФГ «Брусленівське»:
– Велика подяка колективу Вінницького регіону та ТОВ «Баланс-Клуб» за проведений семінар. Дуже важливі теми піднімаються на семінарі. Ми отримали багато інформації на питання, що нас цікавлять. Семінар пройшов змістовно та доступно. Дуже корисно в наш час проводити такі семінари, адже зміни проходять чи не кожного місяця. Особисто передплачую «Баланс-Агро» уже три роки, дуже вдячна за оперативну інформацію, яку ви друкуєте.
Бажаємо вам усього найкращого. З Новим роком!

З «Балансом» завжди є рішення!!!

Поліщук Юлія Геннадіївна, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3471]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!